Gyerek az ERA-ban, a tánc világában!

Gyerek az ERA-ban, a tánc világában!
Május 23-án, pénteken szerte a megyéből érkező több mint 500 diák fog táncolni az ERA Parkban, népszerűsítve az egészséges életet, a mozgást a gyerekek körében.

A negyedszer megrendezendő “A tánc világa” cimű fesztiválra 11 és 16 óra között kerül sor a kereskedelmi központ kupolája alatt, remélve, hogy minél több gyereket be tudnak vonni az akcióba, de a pedagógusok támogatására is számítanak.

A fesztivál része egy megyei szintű mozgalomnak, melynek “Mozgás az egészségért” a címe, és az Onisifor Ghibu Líceum szervezi, együttműködve a Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatósággal, illetve a Tanfelügyelőséggel, s melybe 49 általános és középiskola jelezte részvételét eddig 525 diákkal.

BonbonERA és ingyenes filmek a hét végén

Ezen a hét végén is folytatódik ingyenesen filmvetítés az ERA Parkban. Szombaton 11 órától a “Pán Péter. Visszatérés Sohaországból” című, míg vasárnap ugyancsak 11 órától az “Aliz Csodaországban” című filmet vetítik. Szokás szerint a filmek szinkronizáltak, a belépés minden korosztály számára ingyenes.

Ugyancsak ezen a hét végén BonbonERA a bevásárlóközpontban lévő Carrefour üzlet élelmiszer osztályára várja a gyerekeket, ahol szombaton 17 és 19 óra között egy mesterszakácstól különböző pizza-recepteket tanulhatnak, az ínyencséget aztán az olasz konyha sajátosságai szerint ízesítve, de mindenki a saját elképzelésének megfelelően. Végezetül a legízletesebb pizzákat együtt elfogyasztják.

Az ingyenesen megnézhető filmekről itt találhatóak részletek: http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite

A BonbonERA által készített meglepetésekről pedig itt lehet bővebben olvasni: http://era-oradea.ro/ro/ateliere-bombonera!

Címkék: , ,