Gyere és ünnepeljük együtt az IE napját!

Gyere és ünnepeljük együtt az IE napját!
Ismét ünnep van az ERA Parkban: vedd fel az IE-det, és gyere ünnepeljük meg a gyermekkort!

Június 24-én, az IE (román népviseleti blúz) napján újra ünnep lesz az ERA Parkban! Vedd fel te is az IE-det, és gyere, hogy megünnepeljük a gyermekkort, nagyszerű légkörben, sok akcióval és vidámsággal!

A főként gyermekeknek szóló rendezvényt vasárnap, 17 és 19 óra között tartják meg, a bevásárlóközpont kupolája alatt. A kisgyermekeket és szüleiket tradicionális rajz színező műhelyekbe és kiállításokra hívják, énekekkel és játékokkal, beleértve a modellező lufikat és egy gyermek hórát is. Különleges programnak igérkezik a hagyományok kereke, amit a gyerekek megforgathatnak majd, hogy különböző finom díjakat nyerjenek.

És ez még nem minden, mert a szervezők több meglepetést is készítettek a látogatók számára. Azok a családok, akiknek tagjai IE-be vagy hagyományos népviseletebe öltöztek, különböző ajándékokat kapnak.

Az ERA-hoz IE-ben érkezel, és egy helyben elkészített fényképpel távozol. A kupola alatt külön díszletet alakítunk ki, amiben a tradicionális viselet szerelmesei a legszórakoztatóbb helyzetekben fotóztathatják magukat.

Gyere és ünnepeljük együtt az IE napját! A részvétel ingyenes, szeretettel várunk!

(Fizetett hirdetés: H48256)

Címkék: ,