Gyerünk a szavazókörzetekbe!

2007. november 25-én először lesznek európai parlamenti választások Romániában. Az erdélyi magyar közösség először választhat két magyar jelölt között. Ez azonban azzal is járhat, hogy elveszítjük brüsszeli képviseletünket. Sokaknak áll érdekében, hogy közösségünk képviselet nélkül maradjon, mi azonban nem mondhatunk le erről. Meg kell mutatnunk Európának, hogy nem vagyunk érdektelenek.

Mi számítunk Európára közösségi céljaink elérésében. Ehhez azonban bizonyítanunk kell, hogy létezünk, hogy nekünk is fontos Európa! Egyetlen esélyünk, ha mi magyarok sokkal többen megyünk el november 25-én szavazni. Minden szavazat számítani fog! Sokan csalódottak, mert nem jött létre az egységes magyar EP-lista.

Sokan nem tudnak, vagy nem akarnak választani. Mégis mindannyiunk felelőssége, hogy ebben a helyzetben éljünk a demokrácia által biztosított jogainkkal. Közösségünk ereje a közös cselekvés képességében rejlik. Ezért arra biztatjuk, ne maradjon távol az urnáktól, és voksoljon lelkiismerete szerint.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter