Gyászhírek, 2019. szeptember 9.

Gyászhírek, 2019. szeptember 9.
A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozik a gyászoló Dr. Lovas család gyászában szerettük, kórházunk karbantartási részlegének volt vezetője. ID. LOVAS FERENC (Margitta) elvesztése miatt. Nyugodjon békében!

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anyós, nagymama, IUHOŞ PIROSKA (szül. DOROGHÁZI) 95 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle menye, Eszter, négy unokája és két dédunokája.

*

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te soha sem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédmama, IUHOŞ PIROSKA (szül. DOROGHÁZI) jóságos szíve életének 95. évében megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle fia, Jancsi, menye, Éva, unokái, Jancsika, Ferike, családjaikkal.

*

Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, számunkra sosem leszel halott. Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától. Temetése 2019.09.09-én 14 órakor a hegyközszáldobágyi kápolnából. Gyarmati Klára és családja.

*

Ez nem a végső búcsú, bár felemészt a bánat, hiszem, hogy ölelő karjaink újra egymásra találnak. Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától. Temetés szeptember 9-én a hegyközszáldobágyi kápolnából 14 órakor. Gyerekei, unokái és dédunokái.

*

„Ne ígérj magadnak hosszú életet, a halál veled jár, észre sem veszed: hogy élted fonalát elmetszi, nem lesz gát semmi érdemed.” TUSTIA VASILE, NAGY KRISZTINA-TÜNDE, SALAJAN CATALINA, MANGRA SÁNDOR-JÓZSEF, FIREZAR MARIA, TRIPA ILEANA, GALE IOAN, TARNICERU CONSTANTIN, KASZIBA ANDREA, MAKLUCZ ERZSÉBET, BUNDIK GYÖRGY, PÉNZES GABRIELLA-MÁRIA, BISOC STEFAN, BULZAN VASILE. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, MANGRA SÁNDOR-JÓZSEF (élt 73 évet) hosszantartó betegség után csendesen megpihent. Temetése hétfőn, 2019.09.09-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, BODÓ KATALIN 84 évesen itthagyott bennünket. Temetése ma, 2019.09.09-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak lányai, vejei, unokái.

*

Őszintén együtt érzünk TÓTH DIÁNA kolléganőnkkel szeretett férje elvesztése miatti fájdalmában. Kollégái a Iosif Vulcan Főgimnáziumból.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki TÓTH IMRÉNEK és családjának a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, TÓTH PIROSKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Tóth és Bódi családok.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a 15 évvel ezelőtti napra, amikor a drága fiú, testvér, édesapa, DUBOVÁN ERNŐ (Arad) 37 éves korában az Úrhoz költözött. Nyugodjon békében! A bánatos család.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett testvéremtől, TÓTH PIROSKÁTÓL. Irén és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, TÓTH PIROSKA életének 65. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Gyászolja fia Zoltán, menye Viola és szeretett unokái Szabolcs és Gergő.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, dédtata, após, LOVAS FERENC 84. évében elhunyt. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága testvéremre, NAGY KARCSIRA (Nyüved), aki 7 éve távozott közülünk. „Nem múlnak el ők, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak álmok, évek, Ők itt maradnak bennünk, csendesen.” Emléke legyen áldott! Nővére, sógora, keresztlánya Anikó.

*

„Ott, túl a csillagtengeren egy szép ország vagyon ismert dicső szépségiben a hit előtt nagyon. Virágokból fényillatár tölt ott mindeneket hol a megfáradottra vár nyugalom harc helyett.” – ilyen gondolatokkal kísértük utolsó útjára szép emlékű énekes testvérünket, FÜLÖP LAJOST, akivel évtizedeken keresztül szolgáltuk énekekkel Istenünket, emlékét megőrizve mondjuk: „Ha ez a mi földi porsátorunk elbomol, épületünk van Istennél, nem kézzel csinált, hanem örök lakásunk a mennybe.” Ezzel a reménységgel búcsúzott a Belvárosi baptista gyülekezet Ének-zenekara.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, anyós és nagymama, TÓTH PIROSKA (szül. VARKUS) életének 65. évében elhunyt. Temetése szeptember 9-én 15 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Előttem van az arcod, a tekinteted, Látom, ahogy kinyújtod felém a kezed. Szelíd szemeidben szeretet fénylett, S olyan jó volt mindig látni téged. Bocsásd meg ha valamit hibáztunk, Nem tudtunk megmenteni pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, Olyan drága voltál nekünk, hogy azt Nem pótolja senki, Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Búcsúzik tőle szerető férje, Imre, fia, Zoltán, menye, Viola és két imádott unokája, Szabolcs és Gergő.