Gyászhírek, 2019. szeptember 6.

Gyászhírek, 2019. szeptember 6.
Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagybátyámtól, POPOVICS PÉTERTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Tímea és családja.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, POPOVICS PÉTER életének 73. évében elhunyt. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdödttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bár milyen szép is nélküled nem lesz ugyanaz! Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk, Nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük az Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi!” Temetése szeptember 6-án 15 órától a Steinberger kápolnából. Pihenése legyen csendes. Búcsúzik tőle felesége, Julika, fia, Csabi, menye, Ica és unokája, Mercike.
*
Fájó szívvel búcsúzunk nászunktól, POPOVICS PÉTERTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Id. Kovács Károly és családja.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól és nagybátyától, POPOVICS PÉTERTŐL. Vigasztalódást kívánunk és a legőszintébb részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Özv. Dajka Ilona és Attila.
*
Az 55 éves érettségi találkozónk alkalmából kegyelettel emlékezünk tisztelt osztályfőnökünkre, BORDÁS MIHÁLYRA, aki 10 éve hagyott itt bennünket, elhunyt tanárainkra és osztálytársainkra. A székelyhídi középiskola 1964-ben végzet 11.B osztálya.
*
Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, KEREZSI KATALINRA és KEREZSI SZILVESTERRE (Éradony), halálának 10. évfordulóján. Nem az a fájdalom amelytől könnyes a szem, hanem amit a szívünkben hordozunk némán, csendesen. Ez a nap az emlékezés napja, értetek imádkozunk halkan, zokogva. Az idő múlik, feledni nem tudunk. Nyugodjatok békében! Bánatos lánya, Ilus, vejük, Gyuszi, két unokájuk és azok családja.
*
Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, és szomszédoknak, akik jelenlétükkel fájdalmunkat enyhítették drága hallottunk, NIKOLICS ISTVÁN elvesztésekor. A gyászoló család.
*
Fájdalommal búcsúzunk a szeretett déditől és ükmamától, JUHÁSZ ERZSÉBETTŐL. Larissa, férje, Madalin és a pici Madalin-Larissa.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, JUHÁSZ ERZSÉBETTŐL. Szeretett unokája, Marika és férje, Petru.
*
Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagymamától, JUHÁSZ ERZSÉBETTŐL. Szeretett unokája, Kati és férje, Misu.
*
Őszinte részvétünk a JUHÁSZ családnak szerettük, JUHÁSZ ERZSÉBET elhunyta alkalmából. Pajtás Sándor és családja.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és anyós, JUHÁSZ ERZSÉBET 89 éves korában elhunyt. Béke poraira. Nem feledjük, nyugodjon békében. Lánya, Kati, veje, Laci.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és anyós, JUHÁSZ ERZSÉBET életének 89. évében elhunyt. Temetése szeptember 5-én, a diószegi Ótemetőben 14 órakor. Nyugodjon békében, nem feledünk. Fia, Sándor, menye, Mária.
*
Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, BIMBÓ KATALIN (volt PÉTER), 87 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2019.09.05-én a Steinberger kápolnából lesz 13 órakor. Gyászoló fia, Tibi és Dani.
*
„Mint az őszi szellő fák zöld leveleit elhordja, úgy járnak szinte ékeid. A tilost ne keresd és tovább ne szeresd. Mert az elmerít.” TAICHIŞ RĂZVAN ANTONIU, JUHÁSZ ERZSÉBET, NEGREA AUREL CORNEL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,