Gyászhírek, 2019. szeptember 30.

Gyászhírek, 2019. szeptember 30.
Mély lelki fájdalommal tudatom, hogy fiam, BENKŐ J. ZOLTÁN idő előtt, 46 évesen eltávozott közülünk. Temetése ma, szeptember 30-án, 11 órától a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló édesanya, Margit.

Szomorúan és mély fájdalommal tudatjuk, hogy nevelőapám, BENKŐ J. ZOLTÁN életének 46. éves korában békében, szeretetben elment közülünk. Temetése ma, szeptember 30-án, 11 órától a Steinberger kápolnából lesz. Nevelt lánya, Anna és párja, Péter.
*
Szomorúan és mély fájdalommal tudatjuk, hogy kedves jegyesem, BENKŐ J. ZOLTÁN csupán 46 évesen, békében és szeretetben megtért egy jobb világra. Végső búcsút veszünk tőle ma, szeptember 30-án 11 órakor a Steinberger kápolnában. Menyasszonya, Andreea Anamaria és családja: anyja, Violeta, apja, Vasile és húga, Adina.
*
Végtelen fájdalommal tudatjuk, hogy a legjobb testvér, bátyus és sógor, BENKŐ J. ZOLTÁN békességben örök nyugovóra tért. Végső búcsút ma, szeptember 30-án 11 órakor veszünk tőle a nagyváradi Steinberger kápolnában. Emléke örökké szívünkben lesz. Húga, Anikó, gyermekei Ádám, Gergő és Benik,e valamint férje, Peti.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett édesdanyám, TÓTH ERZSÉBET (az Electrometal volt dolgozója) 84 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése szeptember 30-án 19 órakor lesz a paptamási temetőben. Örökké gyászolja szeretett fia, Józsi és barátnője, Zsóka.
*
Fájó szívvel emlékezem keresztfiamra, TÖRÖK GYULÁRA (GYUSZI), aki hat hete távozott az élők sorából. Emlékét örökre megőrzöm. Keresztanyja, Ilonka és családja.
*
Ha egy könnycsepp gördül az arcunkon, az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor LŐRINCZ KATALIN 10 éve itthagyott bennünket. „Lelked mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy csillagok között a legfényesebb te vagy, utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz.” Szerető családja.
*
Örök álom zárta le drága két szemed, és megpihenni tért dolgos két kezed. E földön küzdöttél, de már nem lehet, odaát a csend ölel át és a szeretet. Fájdalommal tudatjuk, hogy szerető édesanyám, a nagymama, dédnagymama, anyós, KISS JULIANNA (szül. BALOGH) életének 91. évében örökre itthagyott bennünket. Temetése hétfőn délután 2 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle lány,a Katalin és családja.
*
Egy pillanat és megállt a szíved, melyben nem volt más csak jóság és szeretet. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velünk leszel, az idő akárhogy is halad. Fájdalommal búcsúzunk szerető nagymamánktól, KISS JULIANNÁTÓL. Unokái, Róbert, Andrea és családjai.
*
Fájdalommal emlékezünk ID. HEGEDÜS IMRÉRE, aki már 10 éve nincs közöttünk. A sírodról a virágot elfújja a szél, de emléked szívünkben örökké él. Felesége, Irmuska, lánya, Jutka, fia, Öcsi és családjaik.
*
Eltelt 11 év amióta örökre itthagyott bennünket MIKLÓS PATRICK (élt 13 évet). Míg éltél, te voltál mindenünk, Míg élünk, érted fáj a szívünk. Nélküled szomorú, üres a házunk, Még most sem hisszük el, hogy hiába várunk. Örökké bánatos nagyszülei, Kati és Viorel.
*
Fájó szívvel, könnyes szemekkel emlékezünk drága gyermekünkre, MIKLÓS PATRICK ISTVÁNRA (élt 13 évet), aki 11 éve távozott az angyalok mellé. „Elmentél egy végtelen hosszú útra, Melyről visszanézni lehet, de visszajönni soha. Hazafelé nem építenek utat. De ha mégis lenne egy irány, Mely otthonod felé mutat: ugye hazajönnél? Visszahozna a szeretet, letörölnéd arcunkról, Az Érted hulló könnyeket!” Sose feledjük gyönyörű arcát, mosolyát, hangját. Siratja édesapja, Pisti, édesanyja, Emi és kis húga, Hannah.
*
„Kedves halottunk már tudhatja, mi pedig nem feledjük, hogy az áldás végül is az örök boldogságot jelenti. CAVASDAN ROZALIA, NAGY LáSZLó, LAZAR IONEL-FLORIN, CIORTAN GHEORGHE-VIRGIL, BENKO JáNOS-ZOLTáN, KABAI TIBOR, FILIP FLOARE, TóTH ERZSéBET, OROS FLORIAN, BRANZAS FLORICA, MORAR GAVRILA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
„Akik lakoznak csendben valahol, szomorúfűz akikre ráhajol, akiknek sírján halvány mécses lobog, a gyötrődést azok már rég feledték. Mi sírva élünk, ők meg boldogok.” (Ady Endre: A halottak) Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett fárjtől, édesapától és nagyapától. NAGY LÁSZLÓ JÓZSEFTŐL, aki életének 52. évében elhunyt. Temetése ma 30.09.2019-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik felesége, Babu, lányai Renata és Erika, 2 veje Sándor és János és 3 unokája Szófia, Dávid és Erik.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, PAPP JÓZSEF életének 78. évében megtért Teremtő Urához. Végső búcsút 2019. október 1-jén 14 órától veszünk tőle a Steinberger kápolnától. Emléke legyen aldott, pihenese legyen csendes! Búcsúzik tőle szeretett felesége, Gizella, fia, Józsa, menye, Éva és unokái: Richárd, Rózsa, Enikő.
*
Szeretettel emlékezünk drága férjemre, LÁSZLÓ MÁRTONRA. „Ma is, mint oly sokszor, rád emlékezem. Születésed napján, ajándék helyett virágot, mécsest, gyertyát viszek a sírodra, ezek a fények világítsanak neked! Már 15 év,e szeptember 29-én, hogy csak lélekben van velünk. Szívünkben élni fogsz mindörökre! Soha nem felejtelek el. Özvegye, Marika.