Gyászhírek, 2019. szeptember 25.

Gyászhírek, 2019. szeptember 25.
„A lélek oda áhítozik, ahonnan a földre szállt. Ott örök nyugalom vár reá, tekintete megnyugszik a tiszta és csillogó fényeken.” Eljött a búcsú ideje: tudatjuk a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy a 2019. június 20-án 90. életévében a messzi Izraelben elhunyt GOSMAN KATALIN (KATÓ). Földi mardványait holnap helyezzük el. Temetése és a gyásszertartás szeptember 26-án, csütörtökön 11 órától lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászolják lánya, Kati, unokája, Andrea, dédunokái, valamint Pötyi és Zsuzsi.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, anyósunk, nagymamánk, TÍMÁR MÁRIA, életének 83. évében elhunyt. Temetése 2019. szeptember 26-án 14 órától a nagyváradi városi kápolnából. Mindig szeretni fogunk! A gyászoló család.

*

Halálának második évfordulóján mély fájdalommal emlékezünk KISS IMRE (volt földrajztanárra, Érmihályfalva). Felesége, gyermekei, veje, unokái, testvérei, sógorai és azok családja, anyósa.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján drága férjemre, ERDŐS ISTVÁNRA (BRAZIL) a Nyomdavállalat dolgozójára. Emlékét örökké őrizzük. Isten adjon nyugodt pihenést Neki! Bánatos felesége, Marika és családja.

*

Fájó szívvel emlékezem keresztanyukámra, NAGY GIZELLÁRA halálának harmadik évfordulóján. Szerető keresztlányod, Beáta.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, feleségre, anyósra, nagymamára, VERES MARGITRA (Kügypuszta), aki 16 éve, hogy itthagyott bennünket. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Leányai, Csilla és Margit és családjaik.

*

Könnyes szemmel, bánatos lélekkel emlékezünk a szerető fiúra, édesapára, férjre, apósra, nagyapára, sógorra, PAPP KÁROLY GEDEONRA (tanár, Bihardiószeg) halálának 10. évfordulóján. A nagy szavak mit sem érnek, elszállnak mint az őszi szél, de a szeretet a síron túl is elkísér. Akiket szerettünk, s már a sírban nyugszanak, igaz nyughelyük a szívünkben marad. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert összeköt az igaz szeretet. Fájdalommal emlékezünk és soha nem feledünk: bánatos lelkű édesanyád, lányaid családjaikkal, feleséged, unokáid, Botond, Roland, Hunor, Zsófika, Remus Adrian, akik a szívükben őrzik emlékedet.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a barátoknak, rokonoknak, közeli és távoli ismerősöknek, szomszédoknak, akik ezekben a nehéz pillanatokban mellettünk álltak. A gyászoló Csete család.

*

„Hosszú út végére érkező vándor pihen. Ő tudná megmondani mennyire igaz őseink mondása az öregséggel Isten jósága koronázza meg az ember életét.” RAŢIU ANNA, VICAŞ MARIA, BARCSA BÁLINT, TIMÁR MÁRIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,