Gyászhírek, 2019. október 9.

Gyászhírek, 2019. október 9.
„Csak elmúlás, és kész, a dalnak vége szakad, De annak rosszabb, aki megy, vagy annak, aki marad? Mert elmenni látnak, így övék a bánat, Értetlenül állnak, az emlékek fájnak, Csak vágynak utánad, mindenük a gyász, Közben azt se tudják, valójában merre jársz. Később jónak öltözve az idő lép közbe, Hogy a bánatot az elmúló napokhoz kötözze.” DR. JÁMBOR KÁLMÁN (pszichiáterre) emlékezünk halálának huszonnegyedik évfordulóján. Isten nyugtassa békében. Szerető családja.

Szívünkben soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk halálának 5. évfordulóján a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire, CSÁNY ERZSÉBETRE (Biharpüspöki). Egy őszi napon életed véget ért. Bánatot ránk hagyva, örökre elmentél. A búcsú mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz. Nincs olyan nap, hogy ne jutnál eszünkbe és gondolatban örökké velünk vagy. Most sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van még ma is szerető családod. Nyugodj békében, nagyon hiányzol! A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy POPA ROMEO, szeretett fiam, három unokám szerető édesapukája, a szerető férj, testvér és unokaöccs 2019. október 6-án 53 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése Ausztriában lesz megtartva október 12-én, szombaton 14 órakor. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk BÍRÓ SÁNDORTÓL (Élesd). Szeretett testvére, Miklós és családja.

*

Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki kislányunknak, unokáinknak és a szalontai családtagoknak ebben a nehéz gyászban vejünk, BORBÉLY MIHÁLY elhunyta miatti nehéz percekben. Az Úr Isten legyen veletek! Nyugodjon békében! Szomorú szüleid, testvéreid, Attila és Zoltán, a margittai és a petri rokonok.

*

„Részvéttel gondolunk testvérünk nehéz életútjára. Reméljük, hogy már hozzád érkezett és ott minden földi bajt elfelejtett.” POGĂCEANU VALERIA, OPRIŞ FLOARE, ZAVATE AUREL, ID. LUKÁCS JÓZSEF, POP PAVEL, MĂHUŢ MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Non Stop Temetkezési Vállalat.

*

Hat hete, hogy elment, hogy megszűntek szenvedései. Most értettük csak meg, hogy a mosolya és a szeretetteljes utolsó kézfogása búcsú volt. Köszönjük, hogy voltál nekünk. Nagyon hiányzol, BODOR-LÁSZLÓ GERGELY (Érkeserű). Nyugodj békében, pihenésed angyalok vigyázzák. Örökké bennünk élsz. Felesége Erzsike, gyermekeid és családjuk.