Gyászhírek, 2019. október 8.

Gyászhírek, 2019. október 8.
Őszinte részvétünket fejezzük ki Duna Sándor kollégánknak szeretett édesapja, id. Duna Sándor elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Bihar Megyei Lakossági Nyilvántartó munkaközössége.


Őszinte részvétünk a gyászoló családnak PETE ISTVÁN elhunyta alkalmából. Az együtt munkálkodás emlékeivel búcsúzunk. A jó Isten adjon neki békés nyugodalmat. Kovács Károly és Kovács Margit.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CSATLÓS ISTVÁN a szeretett férj, édesapa, nagyapa 2019. október 3-án, 69 éves korában elhunyt. Temetése 2019. október 11-én, pénteken 13 órakor a Nagyváradi Rulikowski temetőben lesz. A gyászoló család.

*

Szomorúan, mély részvéttel búcsúzunk kedves gyerekkori barátnőnktől, GAZDOVICS INCZE BIBIKÉTŐL. Nyugodj békében! Dr. Benedek Sarolta és Klára.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a DUNA családnak a szeretett édesapa elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

„Tudjuk, Urunk, hogy csak vándorok vagyunk itt a földön! Igazi hazánk az ég, ahol minden földi hiányosságot pótolja mennyei örömök gazdagsága.” TĂTAR IOAN, GLIGOR ANA, MICULIŢĂ VERONICA, CHUDI ŞTEFAN, SCHIORU IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az ÚT Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

IFJ. BOGNÁR ISTVÁN-LÁSZLÓ emlékére halálának 3. évfordulóján. „Múlik az idő, múlik az élet, / Szertefoszlanak a régi szép évek. / Vágyakozva nézem a csillagos eget, / Remélem majd egyszer ott lehetek veled. / Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, / Míg e földön élünk, nem fogunk feledni. / Mikor itt voltál, minden szép volt s tiszta, De most sivár az élet, mert soha nem jössz vissza…” Nagyon hiányzol nekünk, ISTVÁN! Szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, HARSÁNYI SÁNDORRA (Biharszentjános), aki ma két éve búcsú nélkül hagyott itt bennünket. „Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki PUIE FLORINNAK és családjának a szeretett feleség, anya, nagymama, PUIE ERZSÉBET elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Lemnul Szövetkezet munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezem drága férjemre, Fehér Gyulára, aki ma 6 hete távozott el közülünk. Fájdalmunkat nem enyhítik a múló évek, a mosoly mögött is ott vannak a fájó könnyek. Gondolatban velünk vagy bármerre is járunk! Tudjuk, hogy nem jössz, mégis mindig várunk. Örökké bánatos feleséged, Piroska.

*

Szeretettel emlékezünk a drága édesapára, apósra és nagyapára, Fehér Gyulára. Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint csillagok. Bánatos lányod, Piroska, vejed, Imi és kicsi unokád, Zalán.