Gyászhírek, 2019. október 7.

Gyászhírek, 2019. október 7.
„A búcsúzás fájdalmából emelj fel minket, és erősítsd gondviselésedbe vetett folytonos bizalmunkat.” VRABIE LIANA-ADELINA, ID. DUNA SÁNDOR, CSATLÓS ISTVÁN, TIURBE MARIA, CALINA MARCU TITU, IANCAU IULIANA, MALITA FLOARE, SZEKRÉNYES LAJOS, RÁCZ JÓZSEF, POP DOREL IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk szomorú napjára, amikor KRAJCSI ERIKA augusztus 25-én, hat hete örökre itthagyott bennünket. Emléke szívünkben örökké élni fog. Gyászoló családja.

*
Fájdalommal tudatjuk, hogy id. DUNA SÁNDOR október 4-én átadta lelkét Teremtőjének. Temetése október 7-én 12 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászolják fiai, menyei, unokái és dédunokái.

*

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozik a gyászoló család fájdalmában az általunk tisztelt és nagyra becsült DR. PETE ISTVÁN hirtelen elhunyta miatt. Nyugodjon békében! Az intézmény nevében búcsúzik Bradács Alíz igazgató.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a PUIE családnak a szeretett feleség, édesanya, nagymama, PUIE ERZSÉBET elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emléke örökké szívünkben él. A Kertész család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, PUIE ERZSÉBET (szül. KUDOR) türelemmel viselt súlyos betegség után életének 57. évében hazatért megváltó urához. Temetése 2019. október 8-án 13 órakor a gyantai református templomból lesz megtartva. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DUNA JÓZSINAK. valamint DUNA SÁNDORNAK és családjaiknak szeretett édesanyjuk elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az Erdős és a Géczi család.
*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, SZATMÁRI MÁRIÁRA (Fugyi). Örökké a lelkünkben maradt. Fia, Sanyi és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó apára, apósra és nagyapára, SZILÁGYI GÉZÁRA, aki hat éve hagyott itt bennünket. Emléke örökké szívünkben él. Szerető felesége, fiai, menyei és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, JÁKOB GYÖRGYRE halálának 7. évfordulóján. „Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. A halál nem jelent feledést és véget, míg élnek azok, akik szeretnek téged.” Szerető felesége, Juci, lánya, Rita, veje, Norbi, unokája, Amelie.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre és édesanyára, FENESI JULIÁNNÁRA halálának 3. évfordulóján. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, de egy könnycsepp a szemünkben érted ég. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek. Szívből szeretünk, nem feledünk téged.” Bánatos férje, Imre, fia, Sanyi a családjával és lánya, Babi a családjával.