Gyászhírek, 2019. október 28.

Gyászhírek, 2019. október 28.
Hat hónapja távozott szerettei köréből a drága, jó férj, édesapa, nagyapa, nagybácsi és kedves rokon, BEDE LÁSZLÓ. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjék békében! Szerető családja. Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett feleségtől, anyától, nagymamától, Zatykó Máriától, aki hosszú, súlyos betegség után örökre megpihent. Temetése a szentjobbi római katolikus kápolnából október 28-án, hétfőn 14 órától. Gyászolja szeretett férje, két fia és az egész család.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Dumitru Dannak és családjának a szeretett apa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Emil és Orban.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és apósra, CRISTEA PAULRA (Fugyivásárhely) halálának 7. évfordulóján. „Hét éve fájdalmat cipelünk, úgy érezzük megszakad a szívünk. Arcunk fürdik a bánatnak vizében, könnyezünk a némaság sötétjében. Ma sem értjük miért szólított el az ég? Reád oly sok csodás év várt volna még. Bár nem akartál, de elmentél hamar, minket azóta is a gyász lepke takar. Tudjuk, két szemed most is figyel, emléked őrizzük, soha nem feledjük él.” A megemlékező család.

*

Huszonnégy éve annak a szomorú napnak, amikor utolsó útjára kísértük a legdrágább férjet, édesapát, nagyapát, apóst MÁRKUS SÁNDORT. Az élet nehéz, néha mostoha. Szeretni megtanít, de feledni soha. Elmúlt egy perc, elszállt az életed, Itt hagytál minket, akik szerettek. Legyen sírodon Isten áldása. Örökké bánatos felesége, szerető fiai, unokája, menye.

*

Fájdalommal teli 3 év telt el amióta a szeretett gyermek, testvér, sógor, nagybácsi CZÉGÉ LAJOS (Bigyusz, Nagyszalonta, élt 37 évet) örökre itthagyott minket. Az életben nincs nagyobb fájdalom mint elveszíteni egy drága gyermeket, kinek a két keze munkáját mindenütt látjuk. Fáj nagyon, s talán örökre így marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Hiányod elfogadni nem lehet, csak próbálunk élni nélküled. Míg élünk, soha el nem feledünk. Anyu, Ági, Zoli és Márki.

*

„A szeretet soha el nem fogy.” Szomorúan emlékezünk drága halottunkra, ID. HEGYESI IMRÉRE, aki hat éve hosszú, súlyos betegség után tért vissza Teremtőjéhez. Sok szeretettel gondol rá: szerető családja. Ugyanakkor emlékezünk TÓTH JÁNOSRA, halálának 17. évfordulóján. „Nyugodjatok békében!” Bánatos testvérei családjaikkal.

*

Őszinte részvétünk SZENTES ISTVÁNNAK és családjának szeretett édesanyja, SZENTES MÁRIA (szül. KUK MÁRIA) elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Az Eco Bihor és az AVE Bihor munkaközössége.

*

„Ha bíztok és hisztek, meglátjátok Isten dicsőségét.” (VO. JN.11, 40) NÉMETI PÁL, SZABÓ SAROLTA, FERENCZI ERZSÉBET, KIS GYÖNGYI-ERZSÉBET, BALAN DIMITRIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól és nagymamától, FERENCZI ERZSÉBETTőL, aki életének 84. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, október 28-án 15 órától a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fia, József, menye, Erika, unokája, Andrea és unokaveje, Tomi.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szerető anya, anyós, nagymama, testvér, rokon, KIS GYÖNGYI-ERZSÉBET (volt Încălţămintea-dolgozó) életének 63. évében hosszú, fájdalmas szenvedés után elhunyt. Temetése kedden, október 29-én 13 órakor a városi ravatalozóból. Nyugodjon békében! Sosem feledünk! Búcsúznak tőle fiai, Attila és családja, Laci és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KIS LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatti mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle: özv. Szabó Mária, Arnóczki Zoltán és családja, Kővári Zoltán és Mária, Bódi László és családja.

*

Őszinte részvétem KIS LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Özv. Veres Klára.