Gyászhírek, 2019. október 24.

Gyászhírek, 2019. október 24.
Szomorú szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó férjre, apára és vőre, CSEH ATTILÁRA (élt 45 évet), halálának 1. évfordulóján. Virágot viszek egy néma sírra. De ezzel őt már nem hoztam vissza. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni. Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Még velünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nagyon és soha nem feledünk! Nyugodj békében! Örökké szerető feleséged, Angi, fiad, Geri, anyósod, Kriszti és apósod, Misu.

Az idő múlik, a fájdalom nő nem hoz enyhülést a múló idő. Fájó szívvel emlékezünk GÁSPÁR GIZELLÁRA halálának 1. évfordulóján. Szerető családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, KÁDAS JÁNOS életének 74. évében hirtelen elhunyt. Temetése 2019.10.25-én 14 órakor a fugyi kápolnából lesz. Isten adjon neki örök nyugalmat. Soha nem felejtünk el. Búcsúztatja felesége, leánya, fia, unokája.

*

„A halált nem Isten alkotta, ő nem leli örömét. Az élők pusztulásában. Hisz mindent azért teremtett, hogy legyen.” (Bölcs 1 13-14) BLUM JULIÁNNA, BODE MAGDALENA, POPA CORNELIA, ANDRUS DORU, KÁDAS JÁNOS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Non Stop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága szerettünkre, GYÖNGYÖSI ILDIKÓRA (Érmihályfalva), aki hat hete távozott el közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, MIHALEK IRÉNRE, halálának 8. évfordulóján. Férje, István és családja.