Gyászhírek, 2019. október 23.

Gyászhírek, 2019. október 23.
Egy őszi napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, elmentél. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Szomorú szívvel búcsúzunk PÓKA ERZSÉBETTŐL (szül. TŰTŐS), aki 67. életévében türelemmel viselt, hosszas betegség után elhunyt. Temetése október 23-án 13 órakor a nagykágyai ravatalozóból. Búcsúzik tőle gyászoló családja: férje, János, fiai, János és László, menyei, és három unokája.

NAGY GYULA (tanár, 1935–1960) emlékére. ’56 ismeretlen áldozatainak számát gyarapította korai, mindmáig tisztázatlan körülmények között történt halálával. Tanár volt, de egyszer sem léphetett katedrára. Az akkori világrend éber őrei jobbnak látták örök hallgatásra bírni, amit rövid úton végre is hajtottak. Így lett egy 25 éves fiatal tanárból az „és még sokan mások” táborának ismeretlen tagja. Nyugodjon békében! GLORIA VICTIS! Kegyelettel emlékező rokona.

*

Fájó szívvel búcsúzunk osztályfőnökünktől, VASZI SÁNDORTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az 1962-ben végzett 3-as számú líceum XI. A osztályának nevében Páll (Nagy P.) Ildikó.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk VIGYIKÁN SÁNDORRA halálának 30. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lányai, unokái, dédunokája és unokamenye.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó feleségre és édesanyára, GERGÁCZ IRÉNRE halálának 14. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza.” Örökké bánatos férje, János, fiai, János, Emil és Zoltán.

*

Nagy szeretettel és fájdalommal emlékezünk drága, jó édesanyánkra, GRÓSZ (LŐRINCZ) ESZTERRE halálának ötödik évfordulóján. Évike és László családjaikkal.

*

„Most kialudt ennek a szépen lobogó életének eleven lángja! De ez csak látszat!” PURGE ILEANA, GIULAI VLADIMIR, POPA NICOLAE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.