Gyászhírek, 2019. október 16.

Gyászhírek, 2019. október 16.
„Lassan égő lángolás az ember földi sorsa és az élet kilobbanása után csak egy marék por marad belőle.” ID. DÖBRÖNDI JÓZSEF, MISAROS RITZI IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

„Aludd örök álmod nyugodtan, csendben, hiszem azt, hogy találkozunk mi még a mennyben”. Fàjó szívvel tudatjuk, hogy GÁLIK GYULA, a szeretett gyermek, testvér, férj, édesapa hirtelen távozott az élők sorából. Temetése október 16-án 14 órától a hegyköztótteleki kápolnából. Örökké bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki barátunknak DÖBRÖNDI JÓZSEFNEK és családjának a szeretett édesapa, férj, após és nagyapa, DÖBRÖNDI JÓZSEF elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Pihenése legyen áldott! Gyuri, Ildikó, Csaba és Kriszti.

*

Őszinte részvétem DÖBRÖNDI JÓZSINAK és családjának a szeretett édesapa, férj, após és nagyapa, DÖBRÖNDI JÓZSEF elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjék békében! Zsóka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZABÓ KATIKÁNAK (Hegyközpályi) és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Papp György és családja.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 11. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugodalmad nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Virágot viszünk egy néma sírra, De őt ezzel már nem hozhatjuk vissza. Szerető férje, József, gyermekei, Tünde, Tamás és Zsolt, veje, Norbert és unokája, Róbert.

*

Fájó szívvel emlékezünk a gyermekre, keresztanyára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 11. évfordulóján. „Lelked mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk már sohasem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben örökké létezel.” Bánatos édesanyja és keresztfia, Norbi.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szerettünket, ISZA KÁLMÁNT földi utolsó útjára elkísérték. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a GÁLIK családnak a szeretett férj és apa, GÁLIK GYULA hirtelen halála miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Bokor Sándor és Ildikó.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett Nagybátyánktól, FARKAS TIBORTÓL (Biharpüspöki). „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi. Nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag. Búcsúznak tőle: Melinda, Romi és Reina.

*

Mély fájdalommal búcsúzom sógoromtól, FARKAS TIBORTÓL (Biharpüspöki). „Nyugodj békében, ott ahol csak jó történhet Veled, hol nincs égő fájdalom csak tiszta, önzetlen szeretet.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Özv. Farkas Imréné.

*

Ezúton fejezzük ki részvétünket egy együttérzésünket ZAHU VALIKÁNAK és családjának szerettük elhunyta miatti fájdalmukban! Pető Csilla és családja.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, április 16-ára, amikor a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, ID. DÉZSI ISTVÁN (PITYU, élt 73 évet), aki 6 hónapja hunyt el egy váratlan pillanatban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Örökké gyászoló felesége, Irénke, fia, István, menye, Ani, imádott unokája, Dóra.

*

Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel búcsúzunk drága keresztapámtól, FARKAS TIBORTÓL. „Csendesen alszik, megpihent végleg, Angyalok bölcsője ringatja már, Nem jöhet vissza, hiába hívjuk, Emléke szívünkben otthont talál.” Krisztina és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az ISZA családnak szerettük, ISZA KÁLMÁN elvesztése miatt. Rácz Ilona és családja.