Gyászhírek, 2019. október 14.

Gyászhírek, 2019. október 14.
Mély fájdalommal a szívünkben, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, dédnagytata, ISZA KÁLMÁN (Bors) életének 83. évében türelemmel viselt betegség után megtért teremtő urához. Temetése folyó év október 15-én 14 órától lesz a borsi temető ravatalozójából. Gyászolja felesége, lányai, vejei, unokái, unokavejei és dédunokái.

Ma hat hónapja annak a szomorú napnak, amikor a szeretett férj, édesapa, nagyapa, FARKAS ISTVÁN eltávozott szerettei köréből. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmad nem zavarja senki. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz.” A bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagynénémtől, ARDELEAN ANNÁTÓL. Együtt érzünk gyászoló szeretteivel. Nyugodjon békében! Unokahúgai, Nelly, Éva, Brigitta.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és anyatárs, ÖZV. ARDELEAN ANA, (SZÜL. TÓTH) életének 72. évében türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése október 14-én, hétfőn 12 órakor lesz a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

SZALAI IRÉNKE, fogadd őszinte részvétünket Édesanyád, SZŐKE ILONA (Körtvélyes) elhunyta miatt. A Kapalai család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, ARDELEAN ANNÁTÓL. Nővére, Ilonka, sógora, Jancsi, keresztlánya Icu és családja.

*

Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki, soha el nem vehetett. Te a jóságodat két marokkal szórtad, Önzetlenül adtál rossznak és jónak. Mindig egy célod volt, a családodért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, Hiányzol nagyon, soha nem feledünk! Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik részt vettek szeretett férjem, PAPP GÁBOR temetésén vagy bármilyen más módon részvétüket fejezték ki a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!

*

IFJ. BIATOVSZKY JÁNOS emlékére halálának 20. évfordulóján. „Áld, őrizd őket édes Jézusom, hogy találkozzunk nálad egykoron. Vezess, erősíts, oltalmazz a végső órámon irgalmazz.” Emlékét szívünkben megőrizzük. Szerető családja.

*

Megrendített mindannyiunkat a hír, hogy egykori szeretett osztálytársunk, Bartos Erzsébet a szatmárnémeti City Rádió munkatársa október 10-én elhunyt. Drága Bartoska, emlékedet szívünkben örökké megőrizzük! A nagyváradi Ady Endre Líceum 1995-ben végzett XII. G osztálya.

*

„Segíts gyengeségeinkben, hogy mindig elbírjuk életünk terheit és így kiérdemeljük az örök életet.” SCHULLER ELEONÓRA-MÁRIA, DAVID TOADER, SZÉL KÁROLY, ARDELEAN LEONTIN, POPA PETRU, BELI JÁNOS, PAVEL IRINA, COLTA DOMNICA, VASILESCU NICOLAE-CONSTANTIN, MAGHIAR MARIANA-ELENA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy drága családtagunk, SZÉL KÁROLY életének 89. évében eltávozott az élők sorából. Temetése 2019.10.14-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága férjtől, édesapától, nagyapától, BELI JÁNOS (mérnök, SIMCOR) élt 71 évet, aki visszaadta lelkét Teremtőjének. Emléke szívünkben örökké élni fog. Temetése 2019.10.15-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle felesége Éva, lányai Tünde, Edit és férje Dani, unokája Stefánia.