Gyászhírek, 2019. október 1.

Gyászhírek, 2019. október 1.
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki Jakab Lászlónak és családjának szeretett lánya, Jakab RÉKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Dr. Marcu Aron és lányai.


Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak, Dr. Pete István elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Pásztor Sándor és családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki a gyászoló családnak Dr. Pete István elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Králik Loránd.

*

„Az elmúlás nem a távozásban, hanem a feledésben van… akit nem felednek el, az örökké él.” A Szent László Római-Katolikus Teológiai Líceum vezetősége, tantestülete és a X. C osztály közössége és osztályfőnöke őszinte részvétét fejezi ki Cser Viviennek és családjának a szeretett testvér, gyermek és unoka, Dominik halála miatt érzett fájdalmukban. Pihenése legyen csendes, nyugodjék békében.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak, Molnár Józsefnek és családjának a szeretett testvér elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az érmihályfalvi Polgármesteri Hivatal munkaközössége.

*

Számunkra Te sohasem leszel halott,/ Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám. S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi Édesapánk. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, Kócs József 63 éves korában rövid szenvedés után elhunyt. Temetése október 2-án 15 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Örökké gyászolja családja.

*

Fájó szívvel veszek búcsút keresztfiamtól, KABAI TIBORTÓL. Őszinte részvétem a családnak. Özvegy Máté Gyuláné.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki nővérünknek, ZSUZSÁNAK és gyermekeinek, ÁGICÁNAK és ÁKOSNAK a szeretett férj és édesapa, RAJNA PÁL (Berettyószéplak) elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Húgod, Köteles Gabriella és családja Nagyváradról, Juhász Zsófia és családja Győrből.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, KABAI TIBOR életének 64. évében elhunyt. Temetése szerdán, október 2-án 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik tőle felesége, Zsuzsa, lánya, Bea, húga, Icu, unokahúga, Erika és családja.

*

„Világ teremtője, mindenható Istenünk! Bocsásd meg emberi gyarlóságait és bűneit!Munkáséveinek befejezését kövesse az örök élet boldog nyugalma.” SILINCA ANA, CANALAS ANDREI, PITURCA AUREL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar intézetének munkatársai őszinte részvétüket és mély együttérzésüket fejezik ki PETE BOTONDNAK és gyászoló családjának szerettük, DR. PETE ISTVÁN elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében!

*

Számunkra Te sohasem leszel halott,/ Örökké élni fogsz, mint a csillagok./ Drága jó szívét, két dolgos kezét,/ Áldd meg Atyám,/ S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi Édesapánk! Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, KÓCS JÓZSEF 63 éves korában rövid szenvedés után elhunyt. Temetése október 2-án 15 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Örökké gyászolja családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PETE BOTONDNAK és családjának a szeretett apa és nagyapa, PETE ISTVÁN elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Sauer András és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PETE BOTONDNAK és családjának a szeretett apa és nagyapa, PETE ISTVÁN elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Lakatos Péter és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PETE BOTONDNAK és családjának a szeretett apa és nagyapa, PETE ISTVÁN elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Földes Deana és Éva.

*

Szomorúan tudatjuk ismerőseivel, hogy hosszú betegség után elhunyt RÁCZ ÉVA. Temetése kedden délután 3 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Szomszédai Irénke, Klári és Angéla.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, RÁCZ ÉVA életének 50. évében hosszú betegség után elhunyt. Temetése kedden délután 15 órakor a biharpüspöki ravatalozóból. Testvére, Ica és Csaba, a gyászoló család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a legjobb keresztanya és barátnő, RÁCZ ÉVA életének 50. évében elhunyt. Temetése kedden 15 órától a biharpüspöki kápolnából. A Nagy család és keresztlánya, Anasztázia.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 6 hónapja elhunyt FAZEKAS SÁNDORRA (Örvénd). „Pihenj, te drága szív, megszűntél dobogni,/ Kedves arcodat, hangodat nem tudjuk feledni./ Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten áldja meg drága emlékedet!” Nyugodj békében! A bánatos család.

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk halálának 5. évfordulóján ID. MEZEI KÁROLYRA. Oly szomorú egyedül lenni, valakit mindenütt hiába keresni. Valakit hiába várni, aki nem jön többé soha, feledni valakit lehetetlen csoda. Mert akit szeretünk, nem feledünk soha. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Felesége, fia, lánya és az egész család.

*

Mint egy gyertyaláng lobban el az élet./ Mint egy gyors folyó rohannak az évek./ A múltba visszanézve, valami fáj,/ Valakit keresni, aki nincs már./ Arcod örök marad, nem száll el szavad,/ Minden mosolyod a szívünkben marad.” Fájó szívvel emlékezünk MAKKOS FERENCZRE halálának 2. évfordulóján. Szerető családja.

Címkék: ,