Gyászhírek, 2019. november 8.

Gyászhírek, 2019. november 8.
Virágot viszünk egy néma sírra, De ezzel téged már nem hozhatunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, De olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, Hiányzol nekünk, soha nem feledünk!”. Szomorú szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, LEMÉNYI PIROSKÁRA (Bozsódi – Bihar) halálának 2. évfordulóján. Nyugodj békében. Szerető gyermekeid, Gizike és Sanyi és családtagjaik.

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett unokanővérem, MAGYARNÉ ALBERT ILONA nyugalmazott matematika-fizika tanár, 86 évesen, november 5-én, türelemmel viselt betegség után, megtért Teremtőjéhez. Drága emléke szívünkben örökké élni fog. Bánatos unokahúga, Marika és családja.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett MAGYÁR ILONÁTÓL (szül. ALBERT, matematika-fizika tanárnő.) Az élet egy gyertyaláng. Lobog, lobog egy életen át. Majd fénye vész múló évek után. S lassan elalszik, ha eljön a halál. Ott a távolban egy új fény ragyog, Mely csillogó és békét ígér. Örök nyugvást, csendes pihenést. Békés nyugalmas örök pihenést. (M. A. Elmulás) Baby és férje Körösi László.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. PAP JÁNOSRA (Nagyvárad), akit ma 6 hónapja 75 évesen hirtelen elrabolt a halál. Nyugodjon békében, legyen békés álmod, találd meg odafent az örök boldogságot. Örökké bánatos felesége, fiai, menyei és unokái.
*
Mély megrendüléssel búcsúzom szeretett öcsémtől, KASZONYI ISTVÁNTÓL. Nővére, Jolánka, férje, Imre, fiuk, Imre és családja.
*
Őszinte részvétünk a gyászoló családnak szerettük, KASZONYI ISTVÁN elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Juhas Mária, fia Ovi és családja.
*
Megrendülten és fájdalommal a lelkünkben búcsúzunk nagybátyánktól, KASZONYI ISTVÁNTÓL. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Unokahúga, Iuhas Emese, férje, Öcsi, gyermekeik, Cintia és Gergő.
*
Soha el nem múló fájdalommal búcsúzom szeretett öcsémtől, KASZONYI ISTVÁNTÓL. Bátyja, Károly, felesége, Valika, fiaik: Zoltán és Lóránt és azok családjai.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, sógor, KASZONYI ISTVÁN életének 68. évében rövid, súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése 2019. november 8-án 13 órától a biharpüspöki ravatalozóból lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.
*
„Egy pillanat és mindennek vége, szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, ÖTVÖS MÁRIÁRA (Kisszántó), aki ma egy éve itthagyott bennünket. „Köszönjük, hogy éltél, s minket szerettél, nem hagytál itt minket, csak álmodni mentél, szívünkben itt él emléked mindörökké.” Nyugodj békében! Szerető családja.
*
Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, KIMPÁN GYÖRGYRE halálának 4. évfordulóján. „A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Örökké bánatos felesége, gyermekei és unokái.
*
„Midőn a roncsolt anyagon / Diadalmas lelked megállt / S megnézve bátran a halált, / Hittel, reménnyel gazdagon / Indult el nem földi utakon, / Egy lőn közös szent vigaszunk, / A lélek él, találkozunk.” (Arany János) Egy éve távozott e földi életből szeretett férjem MURÁNYI-MÁTZA GYULA, a Metropol Group együttes szövegírója. Fájó szívvel gyászoljuk őt: felesége, Évi, gyermekei, Teréz és Misi.
*
Amíg él a szeretet és az emlék addig igazából nincs halál. Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, unokatestvérre, FÉNYES IMRÉRE halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Felesége, Magda, leánya, Jutka, unokája, Ádám, unokatestvére, Marika.
*
Fájó szívvel emlékezünk SZOLNOKI EMMÁRA, akinek 5 éve, hogy jóságos szíve súlyos szenvedés után megszűnt dobogni. Bánatos párja, Árpi.
*
Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet, Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk soha senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KISS JÓZSEF FERENCRE, aki már hét éve eltávozott közülünk. Emlékét megőrizzük! Szerető felesége, Éva, lánya, Enikő és annak családja.
*
Szomorúan emlékezünk a kedves testvérre, sógorra, nagybácsira, FÜR JÓZSEFRE halálának első évfordulója alkalmából. Szerető húga, Ida és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett gyermekemre, SZEGEDI ANDREÁRA (SZÜL. ORBÁN, Telegd). Elfáradt tested nyomja a sírhalom. Tiéd a csend, miénk a fájdalom. Akartál te annyi jót és szépet, De a sors mindent összetépett. Nekünk te voltál az öröm, de megmarad a bánat. Bánatos édesanyja, lánya, Andrea, dédunokája, Mónika.
*
Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek. Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk halálának 2. évfordulóján ORBÁN JÁNOSRA. Oly szomorú egyedül lenni, valakit mindenütt keresni. Valakit hiába várni, aki nem jön többé soha, feledni valakit, lehetetlen csoda. Mert akit szeretünk, nem feledjük soha. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Felesége, Piroska és a család Pósalakáról.
*
Lelkünk sebét nem gyógyítja az idő múlása. Álmok, emlékek, szép szavak, Ez minden, ami a múltból megmaradt nekünk. Néha tudni kell könnyek között élni, Azt ami fáj, jó lenne feledni. Fájó szívvel emlékezünk a négy éve elhunyt szerettünkre, LŐRINCZ LAJOSRA (Biharszentjános), aki mély űrt hagyva a szerető családja szívében örökre elköltözött. Nyugodjon békében! A gyászoló család.
*
Fájó szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, FÜR JÓZSEFRE (Értarcsa). Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Ha nyugszol is a temetőben, Nem vagy soha elfeledve. Nyugodj békében! Örökké bánatos feleséged, Etelka és fiad, József.
*
Halálának első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk édesapámra, FÜR JÓZSEFRE (Értarcsa). Lánya, Tünde, veje, János és unokája, Ádám.
*
„Lelked, remélem, békére talált, S te már a mennyből vigyázol majd ránk! Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, Rád örökkön-örökké emlékezünk!” Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága, szeretett férjre, édesapára, apósra és nagytatára, ID. BOKOR LÁSZLÓRA, aki ma hat hónapja végleg itt hagyott bennünket. Emléke szívünkben örökké él. A bánatos család.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett unokatestvértől, SZÖKŐCS LÁSZLÓTÓL. Emléke örökké élni fog. Lebovics István és családja, valamint Izráelből Lebovics Ildikó és Ilona családjaikkal.
*
Fájó szívvel tudatjuk sokat szenvedett testvérünk, SZÖKŐCS LÁSZLÓ elhunytát. Temetése Dunbráván volt. Emléked szívünkben élni fog. Lovász Gyöngyi és családja, Maliţa Ibolya és családja.
*
Drága halottunk, VIZKELETI JÓZSEF hamvait november 8-án 12 órakor helyezzük örök nyugalomra a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.
*
Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, SZABÓ KÁLMÁNRA halálának 8. évfordulójára. Boldogok voltunk míg együtt lehettünk, Amíg minden percet együtt tölthettünk. Nélküled hideg és üres lett otthonom, Nincs kivel megosszam örömöm, bánatom. Érted hulló könnyeim soha el nem múlnak, Adjon a jó Isten örök nyugodalmat! Szerető feleséged, Juci, lányod, Ibolya és családja, fiad, István és családja.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .