Gyászhírek, 2019. november 5.

Gyászhírek, 2019. november 5.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, DR. FAZAKAS FERENC szemészfőorvosra, halálának 21. évfordulóján. Áldott emléke szívünkben örökké élni fog. Bánatos családja.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, KIS KÁROLY (Szalárd) életének 84. évében elhunyt. Temetése november 5-én, kedden 13 órakor lesz a szalárdi református kápolnától. Búcsúznak tőle gyermekei, Erzsébet és Károly és azok családjai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki FARKAS FERENCZ kollégánknak a szeretett édesapa elvesztése miatt. A Russmedia Tech munkaközössége.

*

„Nyugtalan a mi szívünk, amíg meg nem nyugszik benned Istenünk.” (Szent Ágoston) Együttérzésünket fejezzük ki a KISS családnak szerettük, KISS MÁRIA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak pedig vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Végső utadra indulj megnyugodva, szeretetünk elkísér égi otthonodba. Nem leszel magányos, odafent már várnak, adj, Uram, nyugalmat drága nagytatánknak! FEKETE GYULA (Hegyközszáldobágy) Drága szívünkben él! Unokái: Róbert és felesége, Andrea, Edina és férje, Szabolcs, dédunokái: Patrik, Ákos és Cyntia.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, dédnagyapa, ID. FEKETE GYULA (Hegyközszáldobágy) 78 éves korában, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése november 5-én 16 órától, a hegyközszáldobágyi kápolnából. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökre ott maradsz. Gyászolják: lányai, Irmus, Manci, Anikó és fia, Gyula, veje, Kálmán, unokái: Nándor és Norbert.

*

„Elvitted a derűt, a fényt, a meleget,/ Csak egy sugarat hagytál itt, az emlékedet./ Bennük él egy arc és végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha de soha senki el nem vehet./ Hiányodat feldolgozni nem lehet,/ Csak próbálkozunk élni nélküled!” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára és apósra, TORZSA GYULÁRA (Biharpüspöki), aki 2 éve hagyott itt minket örökre. Emléke legyen áldott! Szerető családja.

*

Fájó szívvel gyászoljuk a ma 6 hónapja elhunyt szeretett férjet, apát, nagyapát és dédit, REDL KÁROLYT. Hosszan tartó betegség után elköltözött tőlünk Megváltó Urához, de emléke örökké élni fog. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, dédnagymama, KISS MÁRIA 77 évesen elhunyt. Temetése kedden, november 5-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét megőrzi és gyászolja Béla, István, Inci, Timi, Jocó, Koppányka.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PAPP GIZELLA 75 éves korában megtért teremtő Urához. Temetése 2019.11.06-án 15 órától a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, KRAUSZ ZOLTÁNNAK és gyászoló családjának szeretett apatársa elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Nagyváradi Statisztikai Hivatal munkaközössége.

*

„Mindnyájan Isten ítélőszéke elé jutunk.” SARCA CĂLINA, FILIP IOAN, KISS MARIA, MARUŞCA HOREA CORNELIU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,