Gyászhírek, 2019. március 29.

Gyászhírek, 2019. március 29.
Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, nagynénire, anyósra,SCHNEIDER TERÉZIÁRA, (szül. KATRA), halálának 7. évfordulóján. ,,Ne jöjj el sírva síromig,/ Nem fekszem itt, nem alszom itt./ Ezer fúvó szélben lakom,/ Gyémánt vagyok, fénylő havon./Síromnál sírva meg ne állj!/ Nem vagyok itt, nincs is halál!” Örökké bánatos lányai: Erika és Mónika, unokái: Eszti, Andi, Kriszta és Anita, vejei: András és Costi.


Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, CSER IRMA hirtelen itthagyott bennünket. „Anya, hogyha hallasz, látod könnyes szemem, / Gyere vissza kérlek, fogd meg mindkét kezem! / Nem hallom a hangod, nem vársz hogyha megyek, / S előttem csak akadályok, dönthetetlen hegyek. / Fáj nagyon, hogy nem vagy, a csönd is más volt veled, / Hidd el, hogyha látsz most, szívem sosem feled. / S ha le tudsz jönni hozzám, néha tedd meg kérlek, / Értelmet nyer napom, ha láthatnálak téged. / Anya, hogyha hallasz, látod, hogy kereslek, / Tedd széppé az álmom és tudd, hogy szeretlek! Lánya Edina, veje István, unokái Vivien és Gergő.

*

Szomorú szívvel tudatom, hogy szeretett feleségem, CSER IRMA tragikus hirtelenséggel itthagyott 59 éves korában. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, / De a kegyetlen halál mindent összetépett. / Csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél, / Nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. / Lelked elszállt, mint hópihe a fényben, / Ragyog ránk fényesen, csillagként az égen. / Egy reményünk van, mi éltet és vezet, / Hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászoló örökké bánatos férje Zsiga.

*

„Csak egy emlék maradt minden. / Egy gyönyörű emlék, / Az, hogy itt éltél köztünk, és velünk lehettél. / Csak egy vallomást mondok? Nagyon szeretlek! Itt élsz a szívemben, sohasem feledlek!” CSER IRMA. Amíg csak él, sirat téged édesanyád Irma és anyósod Rozália.

*

Őszinte részvétem és együttérzésemet fejezem ki CSER ZSIGÁNAK és családjának a szeretett feleség elhalálozásakor. Varga Ida.

*

Mély megrendüléssel vettünk tudomást drága barátunk felesége, CSER IRMUSKA tragikus haláláról. Őszinte részvétünk férjének, ZSIGÁNAK, leányának EDINÁNAK és családjának, IRMA és RÓZA mamának. Osztozunk mély gyászotokban. „Szeretet soha el nem fogy.” Lukács János és neje Emi, Kovács Lukács Lili és férje Norbert.

*

„Egy pillanat és mindennek vége,/ Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe.” Őszinte részvétünket fejezzük ki CSER ZSIGMONDNAK, lányának GYULAI EDINÁNAK és családjának a szeretett feleség és édesanya hirtelen elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Búcsúzik tőle komaasszonya Lőrincz Magdi és fia Szilárd, keresztfia Zoltán.

*

Megredült szívvel értesültünk szeretett barátnőnk, CSER IRMUS tragikus haláláról. Őszinte részvétünk gyászoló szeretteinek, osztozunk fájdalmatokban. Csalók János és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy húgom, SABĂU, született NAGY ILONA rövid betegség után 80 évesen elhunyt. Temetése a Steinberger kápolnából, pénteken 2019.03.29-én 12 órakor. Búcsúznak tőle: testvére Oszkár és családja, unokatestvérei és a Krausz család.

*

Soha el nem múló mély fájdalommal emlékezünk a 38 évesen 1 éve elhunyt BIHARI SÁNDOR ZSOLTRA (SANYIKA). Örökké bánatos édesanyja, élettársa, testvére családjával, keresztszülei családjukkal, keresztfia szüleivel, a rokonság, barátok, ismerősök, szomszédok.

*

Ne gondold azt, hogy semmivé lettél, őrizzük azt, amit mondtál és tettél. Ettől van az, hogy szeretünk téged bárhol is vagy, nem érhet véget. Szomorúan emlékezünk a szerető férjre, legdrágább édesapára, OLÁH FERENCRE, aki 31-én 20 éve, hogy eltávozott az élők sorából. Felesége Gizi és lánya Gizike.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, BAROTHI ANDRÁSRA halálának 3. évfordulóján. Az élet elmúlik, az emlékek élnek, és megőrizzük őket. Felesége és a család.

*

Hálás szívvel és tisztelettel emlékezünk a szerető édesapára, apósra, nagytatára, déditatára, PAPP SÁNDORRA halálának negyedik évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Püspökiből a Papp család, Amerikából a Lakatos, valamint a Boda család.

*

Fájó szívvel emlékezünk GUI MÁRIÁRA halálának harmadik évfordulóján. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz, halálod míg élünk fájó emlék marad. Örökké szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra és nagyapára, BOTH JÓZSEFRE (Szalacs) halálának 35. évfordulóján. Amíg éltél, szerettünk, míg élünk, nem feledünk. Szerető családja.

*

Hálának 15. évfordulóján kegyelettel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, nagymamára, dédire, HORVÁTH JULIANNÁRA (szül. FODOR – Belényes). Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emlékét őrzi férje, 2 fia, 3 unokája és dédunokája.

*

Szomorú szívvel emlékezem drága férjemre, MÉHES ADALBERTRE halálának 1 évfordulóján. Nyugodj békében. Gyászolják felesége Margit, fia Albi, menye Livia, unokái Alex, Cristian, dédunokája Alexia.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, testvérre, nagynénire, BÁLINT IRÉNRE halálának első évfordulóján. Nyugodj békében, drága lélek. Fia Imrus, húga Margit, unokahúgai Erzsike, Margitka, Gyöngyike.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, az anyósra, nagymamára, KUNCSER ILONÁRA (Szalárd) halálának 3. évfordulóján. Szerető családja.

*

Szomorú és fájdalmas 20 év telt el, mióta utolsó útjára kísértük drága kis unokámat, HASADI HENRIETTA (ANNA MÁRIÁT, Kisszantó). Ez a nap az emlékezés napja, Rád gondolunk, halkan zokogva, Vigyázzon rád az ég sok-sok angyala. Megemlékezünk 11,30-kor 29-én a Bazilikában. Özv. Harsány mama.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk minden nap drága gyermekünkre, BALOG ÉVA GYÖNGYIRE (TUBI), aki immár 4 éve, hogy itthagyott bennünket (2015. március 29.). Örökös bánatban siratunk minden nap. Soha nem halványul szívünkben emléked, soha nem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Fájdalmunkat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket. Ha egy könnycsepp gördül le arcunkon, az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon! Gondolatban átölel kezünk, pihenj nyugodtan, drága gyermekünk! Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, szívünkben örökre velünk vagy. Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos, idős szüleid, Édesanyád és Édesapád.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága édesanyámra (anyucira), anyósomra, a nagymamára, BALOG ÉVA GYÖNGYIRE (TUBI), aki már négy éve (2015. március 29.) örökre távozott közülünk. Nincs nap, hogy ne jutnál eszünkbe, hiányodat nem pótolja semmi sem. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk. A halál kitépett mellőlünk, hiányzol nagyon! Szívünkben itt vagy minden egyes napon. A fájdalmat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása! Bánatos lányod Renáte, vejed Tudor és drága kis unokád Vladimir.

*

„Nem múlnak el ők, akik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak álmok, évek,/ Ők itt maradnak bennünk csöndesen még.” Szívünk végtelen fájdalmával emlékezünk GUIAŞ OLGÁRA (nyug. Tanárnő) halálának első évfordulóján. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva.” Szerető férjed, gyermekeid és családjaik.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, testvérre, anyósra, nagymamára, SZÉKELY MARGITRA (GITA, Mezőtelegd), aki már 11 éve nincs közöttünk. „Egy könnycsepp a szemünkben érted él,/ Egy gyertya az asztalon érted ég./ Egy fénykép, mely őrzi emléked,/ S egy út, mely elvitte az életed./ A bánat, a fájdalom örökre megmarad,/ Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Gyászmise március 30-án, szombaton 17 órakor a mezőtelegdi római katolikus templomban. Gyászoló férje Dénes és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szüleinkre, ID. BUZI AMBRUSRA, aki 14 éve, és BUZI IRÉNKÉRE (Margitta), aki 20 éve távozott szerettei köréből. Emlékeznek rájuk fiaik Ambrus, Sanyi, Pityu, Zsiga, azoknak családjai és a rokonság.

*

Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedte, csak szívem súgta: Isten veletek! Fájó szívvel búcsúzunk szeretett édesanyámtól, a nagymamától, anyóstól, SOMOGYI ERZSÉBETTŐL. Temetése 2019. április 1-jén 13 órától a Steinberger kápolnából. Emlékét örökké megőrizzük. Lánya Éva, unokái Ildikó, Márti, veje Gyuszi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anyós és nagymama, BÉCSI LIDIA (szül, VAJDA) életének 89. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése hétfőn, április 1-jén 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

„A végén nem számít semmit a világ, csak az számít, ami a szívünkben marad.” BÉCSI LÍDIA, CRISTEA IOAN, KRECHT ERZSÉBET, SOMOGYI ILEANA ELISABETA, PATACHI MARIA, BALCU EMILIA, MATEI IOAN, LESÁK MARIA, VINCZE PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului” Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.