Gyászhírek, 2019. március 20.

Gyászhírek, 2019. március 20.
Szomorú és fájdalmas 5 év telt el, amióta utolsó útjára kísértük a drága fiút, férjet, apát és nagyapát, JÁRI GYULÁT. Nyugodj békében! Gyászoló családja.


Megrendüléssel és a család iránti együttérzéssel vettük tudomásul, hogy munkatársunk, Selejan Francisc édesanyja, Selejan Susana váratlanul örök nyugalomra tért. Emléke legyen áldott! A Climarol Prest Kft. munkatársai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, MÁRTON JÓZSEFRE (Székelyhíd) halálának 16. évfordulóján. Bánatos felesége Erzsike, fia Józsi, lánya Erika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, BAKÓ ANDRÁS életének 75. évében megtért Teremtőjéhez. Utolsó útjára kísérjük szerdán 14 órakor a kisszántói temetőben. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma öt éve elhunyt testvérünkre, BALAJTI JÓZSEF FERENCRE (kőműves, Csillagváros). Ha fejfád mellett ég a gyertya, látjuk benne arcodat,/ Odafentről, messzeségből nyújtod felénk karodat./ Vigyázol ránk most is, tudjuk, ugyanúgy mint régen,/ Drága, jó testvérünk, sosem feledünk el téged! Nyugodj békében! Húgai Erzsi, Kati, Imi és családjaink.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és anyós, SELEJAN ZSUZSANNA (SZÜL. LACZIKÓ) életének 75. esztendejében eltávozott közülünk. Temetése 2019. március 21-én 13 órától Gyantán, a református templomtól. Örökké gyászolja őt az egész család.

*

Szívem teljes fájdalmával búcsúzom szeretett nagybátyámtól, BAKÓ ANDRÁSTÓL. Örökké emlékezni fogunk rá. Margitka és családja, Gergő és Ottó.

*

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették drága férjemet, édesapánkat, a nagyapát, DROZDOVSKI VILMOS GYULÁT, hogy 2019. március 15-én hosszú betegség után örökre itthagyott minket. Hamvasztása utáni búcsúztatójáról a későbbiekben adunk tájékoztatást. A gyászoló család.

*

Fájó szívünk fel-felzokog érted, őrzöm emléked, s nem feledlek téged! Az elvesztés örök fájdalmával emlékezem drága öcsémre, KISS ALBERTRE (Püspöki), aki már 2 éve nincs közöttünk. Nővére Irénke.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, keresztanyára, sógornőre, TÓTHNÉ POPOVICS BEÁTÁRA. „Fájdalom költözött 2 éve szívünkbe, nem múlik el soha, itt marad örökre. Nem hallhatjuk hangod, nem fogjuk kezed, nem lehetünk mi már soha többé veled. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünk őrzi drága emlékedet.” Pihenése legyen áldott! A gyászoló család.

*

Álmodtunk egy öregkort csodásat és szépet,/ De a halál mindent összetört./ Egy múló perc alatt elszállt az életed,/ Lelked elszállt mint a hópihe a fényben,/ Ragyog ránk fényesen csillagként az égen. Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk szeretett leányunkra, a testvérre, nagynénire, sógornőre és unokára, PATO KINGA ENIKŐRE aki ma egy éve 38 évesen tért meg Teremtőjéhez. Szerető, bánatos szüleid, testvéreid és a család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, apára, nagyapára, MESZÁROS GÁBORRA (GABIRA), aki 13 éve, búcsú nélkül hagyott itt minket. Ma is, mint oly sokszor, rád emlékezem, régi idők fénye itt ragyog szívemben. Nem feledlek el soha amíg szívem dobban, velem voltál jóban és rosszban. Örökké bánatos feleséged és szerető családod.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, CSOMOS MARGIT életének 75. évében csendesen elhunyt. Nyugodjon békében. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanyám, KRIZA ZSÓFIA életének 73. évében elhunyt. Urnás temetése pénteken 12 órakor a városi ravatalozóból. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Búcsúzik fia, Kriza Tamás.

*

„Nem az a fájdalom, mely jajba fúl, s melyre könnyes lesz a szem, hanem az, amit agyunkban hordozunk egy életen át, halkan, csendesen.” GECSEI PIROSKA, PASCA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Non Stop temetkezési Vállalat.