Gyászhírek, 2019. május 6.

Gyászhírek, 2019. május 6.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik egy vigasztaló szóval, gondolattal, imával, virággal, részvétükkel mellettünk álltak szerettünk, BEDE LÁSZLÓ utolsó földi útján. Gyászoló családja.

2019.05.03-án volt 50 éve, hogy elhunyt a szeretett édesapa, após és nagyapa, ILYÉS JÁNOS (Tenke). A jó Isten nyugtassa békében! Gyászoló szerettei.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és dédapa, REDL KÁROLY gyötrelmes szenvedés után visszatért megváltó Urához, aki 91 évvel megajándékozta. Temetése hétfőn, 05.06. 14 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolják felesége Margit, lánya Anikó, veje Sándor, unokája Anna Mária és férje László, dédunokái Danika és Petike.

*

Mélyen együtt érzünk MANYINÉNIVEL, ANIKÓVAL, SÁNDORRAL, ANNAMÁRIAVAL és LACIVAL ezekben a percekben, amikor végső búcsút vesznek szeretett férjtől, apától, nagyapától és dédapától, REDL KÁROLYTÓL Isten nyugtassa békében. A Kis család.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, REDL KÁROLYTÓL A Balogh család.

*

Őszinte részvétünket tolmácsoljuk a gyászoló családnak REDL KÁROLY elhunyta miatti fájdalmukban. A Szabó család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett unokaöcsémre, BALLA SÁNDORRA halálának hetedik évfordulóján. Örökké bánatos nagynénéd és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 7 éve elhunyt BALLA SÁNDORRA. Még fáj nagyon, örökre így marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Ha itt lennél, és megkérdeznéd, mi bajunk, annyit mondanánk, hiányzol nagyon. Bánatos édesanyja, húga Ibolya, nevelt lánya Iza, nevelt unokája Debóra és a Petők család.

*

Nem vagy itt velem, de nem feledlek el soha. Fájó szívvel emlékezem szeretett, drága feleségemre, POCSAI MÁRIÁRA, aki április 24-én itthagyott örökre. Nem tudom leírni, mit érzek irántad. Szívemet széttépi a bánat. Nélküled üres minden. Minden nap nagyon hiányzol. Szeretném még egyszer megfogni a kezed. Te voltál a legjobb asszony a világon. Hűvös szellő lágyan simogatta arcom. Ilyenkor tudom, ő van ott, hogy vigasztaljon. Pocsai György.

*

Őszintén együtt érzek a gyászoló családdal szerettük, ANTAL BÉLA halála miatti gyászában. Özv. Plainer Lajosné.

*

Emlékezünk a szeretett LENGYEL JÓZSEFRE (volt férfiszabó), akinek 99 és fél éves korában 7 évvel ezelőtt, örökre megpihent a dolgos keze. Béke poraira! Lányai Ottenberger Magdolna és Halász Ibolya, valamint családjaik részéről.

*

„Uram, adj nyugodalmat nekik, az örök világosság fényeskedjék nekik!” PETRUT ELISAVETA, JUHÁSZ ALEXANDRU, MIKÓ ISTVÁN, CRISTEA ILIE, FÜZESI ILONA, OPRA ERZSÉBET, DIHEL EMILIA, LACATUS IOAN, SZABÓ KÁLMÁN. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, OPRA ERZSÉBET életének 87. évében elhunyt. Temetése szerdán, május 8-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és anyatárs, ÖZV. FÜZESI ILONA (szül. TÓTH) életének 85. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése május 6-án, hétfőn 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. „A szeretet soha el nem fogy” Búcsúzik tőle fia Attila, menye Erika, unokája Emese és anyatársa Emma.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a FÜZESI családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatti mély fájdalomban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Balajti család.

*

„Szerettem volna meg élni köztetek, de a szívem másképp rendelkezett. Örökké elnémult a szív mely értünk dobogott. Búcsúzni már nem tudtam tőletek. Emlékül hagyom nektek a múltat és a szeretetet.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, ID. SZABÓ KÁLMÁN (Fugyi) életének 69. évében türelemmel viselt, hosszas betegség után elhunyt. Temetése 7-én 15 órakor a fugyi kápolnából. „Csak az hal meg, kit felednek. Örökke él, kit igazán szeretnek.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik gyászoló családja, felesége Gizella, lánya Tünde, veje Péter, fia Csaba, menye Mónika és imádott unokái Andrea, Krisztina es Bence.