Gyászhírek, 2019. május 31.

Gyászhírek, 2019. május 31.
„Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, Az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon.” Fájó szívvel emlékezünk, két éve, hogy távoztál közülünk MAGYAR LAJOS. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos családod.

Fájó szívvel emlékezünk id. MAGYAR LAJOSRA halálának 28. évfordulóján. A bánatos család.
*
Fájó szívvel búcsúzunk drága barátnőnktől, FARKAS ILONÁTÓL (KICSI). Legőszintébb részvétünket fejezzük ki ALIZKÁNAK, keresztlányának. Stark Erzsike és a Hauler család.
*
„Énekeljetek az Úrnak új éneket.” TRINCA TEODOR, SIMON BÉLA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
„Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt…” Fájó szívvel búcsúzunk osztálytársunktól és barátunktól, FÁBIÁN SÁNDORTÓL, aki hirtelen és váratlanul hagyott itt bennünket. Őszinte részvétünk feleségének, ERZSIKÉNEK. Az 1964-ben, a volt 3-as számú líceumban végzett XI. C osztály.
*
„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár az ősz, a tél, a tavasz. De bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz! Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki. Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” JERMENDI LADISLAU 1 éve örökre itthagyott bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Emlékezik rá szerető felesége, fia és menye.
*
Örökké tartó mély fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor nyolc éve elragadta a kegyetlen halál SZODORAI JÓZSEFET (Éradony). Mosolygós arcát, szeretetét, kedvességét szívünkben őrizzük. Felesége, lánya, veje, unokája.
*
Nagyon sok szeretettel és hálával a szívünkben emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára, testvérre, nagynénire és rokonra, MELLINGER JULIANNÁRA, aki egy éve, hogy megpihent. A szeretet soha el nem fogy. Szerető családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett anyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, MOLNÁR IRÉNRE, halálának 10. évfordulóján. „Egy könnycsepp a szemünkben érte él, Egy gyertya az asztalon érte ég, Egy fénykép mely őrzi emlékét, Egy út, mely elvitte életét.” Örökre bánatos fia Segal Ottó, menye, unokái, unokamenyei és kicsi dédunokája.
*
Már 12 éve, hogy nincsenek köztünk drága gyermekeink, FAZEKAS ZSOLT JÁNOS (élt 33 évet) és barátnője DOMJÁN TÍMEA CSILLA (élt 22 évet). Szomorú szívvel emlékezünk rátok minden nap, hiányotok pótolhatatlan. Áldott legyen emléketek! A bánatos Fazekas család.
*
Fájdalommal emlékezünk a 12 éve tragikusan elhunyt drága gyermekre és testvérre, DOMJÁN TÍMEA CSILLÁRA (élt 22 évet) és barátjára, FAZEKAS ZSOLT JÁNOSRA (élt 33 évet), akiknek hiányát semmi nem pótolhatja. Emléküket szívünkben őrizzük. Anyu, Apu és nővére, Reni.
*
Fájó szívvel emlékezem halálának 11. évfordulóján egyetlen gyermekemre, IFJ. LÉTAI IMRÉRE (Érkeserű). „Egy tavaszi napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva hirtelen elmentél. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, Mert összeköt minket az örök szeretet.” Bánatos édesapja.
*
Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, NYÍRI ERZSÉBETRE (Bihardiószeg), akinek jóságos szíve június 2-án három éve, hogy megszűnt dobogni. Emléke szívünkben örökké élni fog. A bánatos család.