Gyászhírek, 2019. május 20.

Gyászhírek, 2019. május 20.
Őszinte részvétünket fejezzük ki a BIRÓ családnak a szeretett édesanya, anyós, és nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Lakatos Péter és családja.

Őszinte részvétünket fejezzük ki BIRÓ ROZÁLIÁNAK a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett fájdalmában. A nagyvárad-újvárosi RMDSZ-körzet választmánya tagsága nevében Sauer András körzeti elnök.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BIRÓ ROZÁLIÁNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós, és nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Sauer András és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Biró Rozáliának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Bihar megyei RMDSZ vezetősége és munkaközössége.

*

Osztozunk Biró Rozália fájdalmában szeretett édesanyja elvesztése miatt. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak. Cseke Attila és családja, Szabó Ödön és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, INCZE JULIANNÁRA halálának harmincegyedik évfordulója alkalmából. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Gyermekei, menye, unokái és dédunokái.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legjobb férj, apa, após és szülőtárs, nyugalmazott turisztikai szakember, a volt Megyei Turisztikai Hivatal irodafőnök-főosztályvezetője, ID. KÁDÁR JÓZSEF (élt 94 évet) türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetésére május 20-án, hétfőn 14 órától kerül sor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászolja szerető felesége Olga, fia József, menye Tünde és anyatársa Erika. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Kádár József kollégánknak és családjának szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Már egy éve, hogy itthagyott minket szeretett édesanyánk, FEKETE TERÉZIA (Szentjobb). Hiányát nagyon érezzük, szeretettel gondolunk rá. Nyugodjon békében! Fia, lánya és unokái.

*

Tegnap volt 4 éve a szomorú napnak, amikor a férj, apa, nagybátty, rokon, SZÁNTÓ FERENC itthagyott bennünket. Örök álom zárta le szemed, Megpihenni tért két dolgos kezed. Sírod előtt állunk, talán te is látod, Körülötted van a te szerető családod. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, Szívünkben megmarad emléked. Felesége Panni és fia Attila.

*

A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökre megmarad. Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a ma 6 hónapja elhunyt BALOGH GYULÁRA (Vajda). Felesége Irén, lányai Krisztina és Enikő, vejei Pisti és Gyuszi, unokája Brigitta.

*

Elmondhatatlan fájdalommal emlékezünk a napra, amikor 16 éve, május 20-án, örökre itthagyott bennünket a legdrágább gyermek és testvér, KOVÁCS IRÉN MÁRTA (élt 31 évet). Amikor valakinek a lelke sérül meg gyermeke elvesztése miatt, múlhatnak a napok, telhetnek az évek, de a szív sosem gyógyul meg. Míg éltél, te voltál a mindenünk, míg élünk, érted fáj a szívünk. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökre velünk maradsz. Örökké vigasztalhatatlan szüleid, testvéred, sógornőd, keresztlányod és keresztszüleid.

*

„A szeretet nem szűnik meg soha.” (1 Kor. 13,8) Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, testvér, DALLOS JÓZSEF-MÁRTON életének 84. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése 2019. május 21-én 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Lánya Ildikó, veje Henrik és a gyászoló család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, DUT JULIANNA (született PÁL JULIANNA) súlyos és fájdalmas betegség után 76 évesen itthagyta szeretteit. „Amíg velünk voltál, egyszerű volt minden, Most, hogy megpihentél, oly üres lett minden. Dolgoztál, bíztál, hittél, szerettél, Nem maradt árván mit megteremtettél. Mert az arcod örök, és nem száll el szavad. Minden tanításod a lelkünkben marad. Nemes volt a szív, drága kezed dolgos. Életed nehéz volt, álmod legyen boldog!’ Temetése, kedden 15 órától lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle: fiai, lányai, menyei, vejei, unokái, dédunokái.

*

„Ahova a tudomány nem ér el, ott van az Isten.” KOZÁK IMRE, NICA ZENA, ORBAI FLORIAN-IOAN, RADU MARIA, GHERMAN ANA, GAZDAG MÁRIA, CABA ZORICA, DUT JULIANNA, MESTER TRAIAN, ALBU FLOARE, POPA PETRU, BENEA FLOAREA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.