Gyászhírek, 2019. május 16.

Gyászhírek, 2019. május 16.
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett feleségem, MÉSZÁROS DÓRA életének 71. évében elhunyt. Temetése 2019. május 17-én, pénteken 13 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászoló férje Öcsi.

„Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet. A szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Számunkra sosem leszel halott, Emléked örökké él, mint a csillagok.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, a nagyapa, dédnagyapa, BÍRÓ FERENC életének 80. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2019. május 17-én 14 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

„Isten letöröl minden könnyet a szemünkről, és halál sem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé.” (Jel. 21,4) Az Úr Isten adjon vigasztalást a gyászoló KOVÁCS családnak drága szerettük, KOVÁCS IRÉNKE elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Ági és családja.

*

„A mennyek világába ültetett Krisztus Jézusért.” (És.2,6) Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a KOVÁCS családnak a szeretett feleség, édesanya, nagymama, KOVÁCS IRÉNKE elhunyta miatt érzett mély fájdamában. A lakótársak.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy FÁBIÁN MIHÁLY (szül. Nagyszalontán) türelemmel viselt hosszú betegség után életének 86. évében hazatért megváltó Urához. Szeretett halottunktól 2019. május 17-én, pénteken 14 órakor veszünk végső búcsút a bihari református temető ravatalozójából. Gyászoló szerettei.

*

Szeretettel és köszönettel fordulunk mindazokhoz, akik gyászunkban imáikkal próbálták enyhíteni fájdalmunkat, részvétükkel, virágaikkal megtisztelték drága halottunkat, LÉVAI ETELKÁT, temetésén. Köszönet és hála minden rokonnak és jó szomszédnak. A feltámadás reményében a bánatos család.

*

A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökre megmarad. Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a ma 9 éve elhunyt VARGA IMRÉRE (Mezőtelegd). Felesége Zsuzsika, lánya Babi, veje Józsi, lánya Nóra és imádott unokái Kristóf és Cynthia.

*

„Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek, Ők itt maradnak bennünk Csöndesen még…” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, apára, apósra, nagyapára, testvérre, sógorra, nagybácsira, MISSIK LÁSZLÓRA (élt 57 évet), aki sajnos már 7 éve nincs közöttünk. Ugyanakkor összetört szívvel emlékezünk a drága, jó gyermekre, testvérre, sógorra, nagybácsira, unokaöccsre, MISSIK LÁSZLÓ IMRÉRE (élt 38 évet), aki 3 hónapja távozott közülünk. Csendes álmuk fölött őrködjön az örök szeretet. A gyászoló, bánatos család.

*

„Mindazokért, kiket nem láttunk már régen, /Akik velünk együtt ünnepelnek az égben,/Kiknek őrizgetjük szellemét, /Mindazokért egy-egy gyertya égjen “ Fájó szívvel emlékezünk FEYÉR ZSIGMONDRA (érmihályfalvai tanár) halálának 13. évfordulóján. Drága emlékét örökre szívünkben őrizzük! Felesége Mária, lánya Krisztina, fia Norbert és szerettei.

*

Ezúton mondunk köszönetet minden rokonnak, szomszédoknak és ismerősnek, akik jelenlétükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek, amikor utolsó útjára kísértük drága szerettünket, TARPAI SÁNDORT. Emléke legyen áldott. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, ID. MÓRA SÁNDORRA, aki 22 éve, és IFJ. MÓRA SÁNDORRA,
aki 6 hete távozott az élők sorából. A gyászoló, bánatos család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KOVÁCS ERZSÉBETNEK szeretett férje, KOVÁCS ANDRÁS elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Cservák Sándor és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, BAKI FERENC életének 69. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése május 17-én, pénteken 15 órától a fugyivásárhelyi kápolnából lesz. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle felesége, fiai, menyei és unokái.

*

Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal a szeretett unokatestvér, KÉRI PIROSKA hirtelen halála miatti fájdalmában. Tutor Gyula és családja.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BÁLINT IRÉNKÉRE (szül. SEMENDI, Örvénd) halálának 2. évfordulóján. Elfáradtál az élet tengerén, pihenj csendben a föld lágyölén. Ha ránézünk sírod kövére, szorgalmas munkádnak e sír lett a bére. Istenünk kérünk, vedd helyettünk oltalmadba őt, tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt.” Örökké bánatos férjed Barna, lányai Aliz és Kinga, vejei, unokái Hunor, Zselyke és Noel.

*

„A lélek él – találkozunk!” KOVÁCS LÁSZLÓ, CAPRIŞ MARIA, DĂSCĂLEANU IOAN, MORAR DOMNICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.