Gyászhírek, 2019. május 10.

Gyászhírek, 2019. május 10.
Könnyes szemmel, némán állunk nap mint nap sírod mellett drága kis unokánk, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIK, (élt 3 évet) aki 4 éve felszállt az angyalokhoz. „Téged elfelejteni soha nem lehet, Sajnos meg kell tanulni élni nélküled. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké szeretünk, nem feledünk téged!” Nagyszüleid: Éva és Vasi.

Fájó szívvel emlékezünk szeretett kis keresztfiunkra, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKRA (élt 3 évet). „Tied a csend, a nyugalom, Miénk a könny, a fájdalom. Akartunk mi annyi jót és szépet, De a sors életünkben Mindent összetépett.” Keresztszüleid: Vasi, Anita, Andreea, Gabi és unokatestvéred Denisz.
*
Könnyes szemmel, némán állunk nap mint nap sírod mellett, és még most sem hisszük, hogy téged elveszítettünk drága kisfiunk, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIK, (élt 3 évet), aki 4 éve felszálltál az angyalokhoz, és nekünk nagyon hiányzol. Istenem, súgd meg neki halkan, Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam!Álmomban keressen meg engem, Még egyszer hadd lássam, hadd öleljem! Nem szólnék róla, hogy mélyen gyötör a bánat, Csak hadd lássam még egyszer drága kisfiunkat. Hadd legyen nekem ez a legszebb álmom, Súgd meg neki halkan, hogy nagyon szeretjük, És minden nap várjuk! Örökre velünk maradsz. Összetört szívű szüleid és testvéreid, Márk és Sarah.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett kis keresztfiunkra, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKRA (Hegyközújlak). Sok szál gyertya ég, könnycsepptől áznak, Lelkedre odafent angyalok vigyáznak. Már nincsenek szavak, miket suttog a szád, Ma lehajtott fejjel, némán emlékezünk Rád. Keresztszüleid Klaudia, Jancsi és gyermekei Millan és Niki.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak az általunk tisztelt és nagyra becsült BOKOR LÁSZLÓ, elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Csillagvárosi RMDSZ választmánya.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Bokor családnak szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezet vezetősége és munkaközössége.
*
Megrendülve vettük tudomásul, hogy rendtársunk, VITÉZ BOKOR LÁSZLÓ (nyugalmazott székkapitány), rövid, de súlyos betegség után 66 évesen elhunyt. Emlékét szívünkben megőrizzük. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Történelmi Vitézi lovagrend nagyváradi szék tagjai.
*
Mély fájdalommal emlékezünk 11-én ID. SZABÓ FERENCRE (volt Bihari lakos), aki már 1 éve, hogy eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos felesége Juci, szeretett lánya Editke és családja, szeretett fia Ferike és családja, nevelt fia Jenei Sándor és családja, Bozsódi Lajos és családja, nővére és családja.
*
Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha már nincs veled. Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor a családjáért élni vágyó, szeretett férjet, édesapát, nagyapát, dédnagyapát és apóst, VESSELÉNYI GYULA TIBORT május 12-én 2 éve elrabolta a kegyetlen halál. Örökké bánatos családja.
*
Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, PERECZ EMŐKÉRE (gyógyszerésznő) halálának 8. évfordulóján. „Az idő múlásával egyre jobban hiányzol, / Érezzük, hogy figyelsz és ránk mindig vigyázol, / Bús lelked az égbe szállt, köztünk maradt emléked. / Legyen áldott és békés örök pihenésed.” Örökké bánatos férje, leányai, unokái és vejei.
*
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy HALÁSZ GYULA (Biharpüspöki), a Nyomdavállalat volt sofőrje 72 éves korában rövid szenvedés után visszatért Teremtőjéhez. Temetése szombaton, május 11-én 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Búcsúznak tőle testvérei Ferenc, Zoltán, Gyöngyi, sógornője Lidia, sógora Zoltán, unokahúgai Mónika és Carmen és családjaik.
*
Sírod előtt szívszorongva állunk, Oly jó lenne, ha itt lennél velünk. De már 10 éve alszod örök álmod KEREKNYEI IRÉNKE (Érkörtvélyes). Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében! Lányod Erzsike, unokád Erika, unokavejed Misi, imádott dédunokád Vivien.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, KOVÁCS ERZSÉBETRE (élt 58 évet) halálának 5. évfordulóján. „Még mindig fáj, talán örökre így is marad, Te mindig velem leszel, az idő bárhogy is halad. Ránézek a fényképedre, látom szemed ragyogását, Érzem az arcomon a könnyet lefolyni. Ha itt lennél, és megkérdeznéd mi fáj, és mi bajom, Én csak azt felelném, a szívem fáj, mert hiányzol nagyon-nagyon!” Emlékezik rá bánatos férje Feri, leánya Tünde és veje Zoli.
*
Fájdalommal emlékezem 6 évvel ezelőtt elhunyt fiamra, SZILÁGYI LAJOSRA, (élt 56 évet). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Édesanyád Piri és párja Pista.
*
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, Az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon. A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, Még most sem hisszük, hogy végleg itthagytál, GARÁN ÉVA (Székelyhíd). Már 2 éve pihensz a néma sír alatt, A végtelenség őrzi csendes álmodat. Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében! Örökké szerető párod Garán János és fiad Jancsika.
*
Május 12-én lesz 2 éve, hogy elveszítettük a drága fiút, apát és testvért, SZABÓ LÁSZLÓT (LÓCA, élt 46 évet). Fájdalommal emlékezik rá édesanyja, lánya Viki, testvére és családja, és volt felesége.
*
Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága édesasapára, nagytatára, sógorra, FINGERMANN JENŐRE halálának tizenkettedik szomorú évfordulóján. A bánatos család.
*
Fájó szívvel emlékezünk BODA MAGDOLNÁRA halálának első évfordulóján. Bánatos családja.
*
Soha el nem múló fájdalommal a szívünkben emlékezünk a 6 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. MITRA FERENCRE. „Temető csendjében pihen egy szív csendesen, Rég nem dobbant családjáért, messze vitted Istenem!Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, Családod sosem feled téged!” Örökké bánatos családod.
*
„Midőn a roncsolt anyagon Diadalmas lelked megállt, S megnézve bátran a halált, Hittel, reménnyel gazdagon Indult nem földi utakon, Egy lőn közös szent vigaszunk, A lélek él, találkozunk.” (Arany János) Hat hónapja távozott e földi életből szeretett férjem, MURÁNYI-MATZA GYULA, a Metropol Group együttes szövegírója. Fájó szívvel gyászoljuk őt. Felesége Éva, gyermekei Teréz és Misi.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, KEREKNYEI SÁNDORNÉRA (szül. Érkörtvélyes) halálának 10. évfordulóján. Szívünkben örökké élni fogsz! Nyugodj békében! Lánya Irénke, unokája Pityuka, unokamenye Aurika.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak drága rokonuk, FÜLÖP GYÖNGYI elvesztése miatt. Fájdalmukban osztozunk. Ancsa és családja.
*
Részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak FÜLÖP GYÖNGYI elvesztése miatt. Az AN 72 tömbház lakóközössége.
*
Mély fájdalommal szívünkben búcsúzunk sógornőmtől és keresztanyától, FÜLÖP MARGIT GYÖNGYITŐL. Nyugodj békében! Sógornője Fülöp Valéria, keresztfia Zsolt és családja, és elhunyt fiának családtagjai, és a Decky család.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki BOKOR IBIKÉNEK és családjának imádott férje, BOKOR LÁSZLÓ elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Vekerdi Sanyi és Panni.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógornő és nagynéni, FÜLÖP GYÖNGYI csendesen elhunyt. Temetése május 10-én 14 órakor a városi ravatalozóból lesz. Gyászolja testvére Pisti, sógornője Éva, unokahúgai Évi és Ildi családjukkal.
*
„Mert tudom, hogy az én Megváltóm él; és utoljára az én porom fölött megáll.” (Jób. 19:25) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, KISS ROZÁLIA (szül. SZABÓ) életének 88. évében hosszas szenvedés után elhunyt. Temetése Érmihályfalván, péntek délután 14 órakor lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család: leányai, menye, vejei, unokái és családjaik.
*
„Álmodd az álmok legédesebb álmát, s az éjszaka vándora vigyázzon rád.” BOKOR LÁSZLÓ, KISS ROZÁLIA, IGHIAN DANIELA, RAD SANDA, HALÁSZ GYULA, TÓTH KÁROLY. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.