Gyászhírek, 2019. június 4.

Gyászhírek, 2019. június 4.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, SCHITTENHELM ARANKA életének 67. évében csendesen megpihent. Temetése ma, június 4-én, 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik gyászoló családja.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CORNEA GHEORGHE, a szeretett férj, édesapa és nagyapa 2019. június 1-jén 82 éves korában elhunyt. Temetése 2019. június 4-én 13 órakor a Hasas kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy drága édesanyám, MORAR KATALIN, június 2-án elhunyt. Temetése június 5-én 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle lánya Rozi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett felesége, édesanya, nagymama, KOVÁCS MÁRIA (szül. KISS), életének 77. évében elhunyt. Temetése június 5-én lesz 14 órakor a Városi kápolnából. A gyászoló család.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltom, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” MORAR KATALIN, TÎRSAR MINA, BODEA EVA, ADAM BENJAMIN, OPREA IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Non Stop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett bátyámtól, PAPP JÁNOSTÓL, aki túl hamar távozott az élők sorából. Temetése június 4-én 15 órakor a hegyközkovácsi kápolnából. Bánatos öcséd Lajcsi és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett bátyám, PAPP JÁNOS jóságos szíve megszűnt dobogni. Utolsó útjára június 4-én 15 órakor a hegyközkovácsi kápolnából kísérjük. Bánatos öcséd Zoli és családja.

*

Megtört anyai szívem mérhetetlen fájdalmával tudatom, hogy drága gyermekem, PAPP JÁNOS folyó év június 1-jén visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése június 4-én 15 órakor a hegyközkovácsi kápolnából. Örökké bánatos, szerető édesanyád Erzsike.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki az egész PAPP családnak szerettük, PAPP JÁNOS elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Pötyi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS BÉLÁNAK és osztozunk szeretett felesége, KOVÁCS MÁRIA (Manyi) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Volt váradi osztálytársai, Erika, Ibi, Ida, Kuli, Laci és Pista.

*

Szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, BIRTA SÁNDORRA (élt 59 évet) halálának első évfordulóján. Mottó: Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De te számunkra sosem leszel halott, Örökre élni fogsz, mint a csillagok. Gyászolja felesége, lányai, fiai, veje, menye, unokái.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az egész PAPP családnak, PAPP JÁNOS elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodj békében! Orbán Tibor és családja.

*

Csendesen elment, mint a lenyugvó nap, szívünkben él és örökké ott marad. Emlékezünk első évfordulóján PAP SÁNDORRA, a drága férjre, apára és nagyapára. Bárhogy múlnak majd az évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket a végtelen szeretet. Nyugodjon békében! Felesége Margit és családja.

*

Fájó szívvel emlékezem drága, jó feleségemre, NAGY ESZTERRE (szül. SZIGETI), aki 4 éve távozott az élők sorából. Feledni őt nem tudom, mert élni nélküle egy fájdalom. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két keze munkáját mindenütt látom. És hogy egy feleség milyen kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Emléked megmarad emlékeimben, nyugodjál békében! Bánatos férjed Zoli.