Gyászhírek, 2019. június 28.

Gyászhírek, 2019. június 28.
Négy éve üres az otthon, négy éve üres a szívünk, négy éve már, hogy nem vagy velünk. Négy szomorú és fájdalommal teli év telt el, amióta a szerető férj, gondoskodó apa és nagyapa, FELE IMRE (Érsemjén) mély űrt hagyva szerető családja szívében, örökre elköltözött. Hiányodat nem enyhíti semmi, emléked örökre a szívünkben fog élni. Szerető feleséged Erzsike, lányaid Mónika, Enci és Andi, vejeid és imádott unokáid.


Szomorú szívvel emlékezünk családunk egyik legszomorúbb napjára, amikor négy évvel ezelőtt a szeretett sógor, nagybácsi és keresztapa, FELE IMRE (Érsemjén) búcsú nélkül itthagyott minket, nagy űrt hagyva maga után. Emlékét míg élünk, szívünkben őrizzük. Sógornői Marika és Tuci és családjaik.

*

Négy éve már annak a szomorú napnak, amikor szeretett keresztapánk, FELE IMRE (Érsemjén) örök fájdalmat okozva itthagyott, de örökre szívünkben marad. Keresztfia Norbi, felesége Ági, és kisfiuk Zalán-Imre.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető anyósra, nagymamára és dédnagymamára, BEKECS ROZÁLIÁRA halálának 1. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké él, Szerető családja.

*

Már 18 éve annak a szomorú napnak, amikor a legdrágább feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, SZEGEDI MÁRIA örökre itthagyott. Emléke legyen áldott, pihenése nyugodt!
Szerettei.

*

Fájó szívvel emlékezünk DIÓS ATTILA IMRE végzős joghallgatóra halálának 18. évfordulóján. „Míg jövőjét építettük/ Sorsa el volt döntve rég./ Megkívánta, elszerette/ Tőlünk a hatalmas ég./ Nem törődve semmit azzal,/ Hogy szívünknek fájni fog:/ Jöttek érte, s mosolyogva/ Vitték el az angyalok!” Mérhetetlen fájdalommal emlékezik az egész család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BODOR ZOLTÁN plébános úrnak szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A hegyközpályi hívek.

*

Előttünk van arcod, a tekinteted,/ Látjuk ahogy kinyújtod felénk a kezed./ Szelíd szemedben a szeretet fénylett,/ S olyan jó volt mindig látni téged!” Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, ID. KOR IMRÉRE, akinek jóságos szíve 3 éve megszűnt dobogni. Áldott emléke örökké szívünkben él! Bánatos családja.

*

Haláluk évfordulóján fájdalommal emlékezem drága szüleimre, FARKAS FERENCRE és PIROSKÁRA (Nyüved). Lányuk Irma és családja.

*

Szerető szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. PIROSKA SÁNDORRA (Rév) halálának 4. évfordulóján. „Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol reánk.” Téged soha nem feledő, bánatos családod.

*

Ma hat hete annak a szomorú napnak, amikor itthagyott bennünket szeretett édesanyánk, DUŢ JULIÁNNA. „Megállunk sírodnál csendesen,/ Tudjuk, hogy odalenn már nem fáj semmi sem./ Könnycsepp gördül arcunkon,/ Mert hiányzol nagyon!/ Nyugodj csendesen, legyen békés álmod,/ Találj odafenn örök boldogságot!” Fájó szívvel, szívünkben örök szeretettel emlékezünk rá. Fiai, lányai, menyei, vejei, unokái és dédunokái.

*

Halálának 30. évfordulóján soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága halottunkra, SZILÁGYI ANIKÓRA, Szerető családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt WEISMULLER (CAVATTO) ERZSÉBET. Hamvainak elhelyezése június 29-én tíz órakor lesz a Rulikowski temető 10-es parcella 13-as sorában. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, testvértől, ÚJVÁRYNÉ ILONÁTÓL (szül. POSZET, volt tanítónő, Bihardiószeg) aki életének 92. évében örökre megpihent. Temetése 2019. június 30-án 14 órától a római katolikus kápolnából. Búcsúzik tőle gyászoló családja: fiai, menye, unokái.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, ÖZV. CSOMPÓ ISTVÁNNÉ (szül. BERECKI ERZSÉBET, örvéndi lakos, élt 94 évet)
fáradt teste megpihent csendesen, megtért Teremtőjéhez. Temetése Kémeren lesz, június 28-én 15 órakor. Gyászoló családja.

*

A 30. érettségi találkozón a volt Történelmi és Filológia Líceum XII. D osztálya kegyelettel emlékezik meg elhunyt tanáraikra és osztálytársukra. Tanáraink: DR. INDIG OTTÓ, DR. KHON JÁNOS, TORDAI LAJOS, VÁRADI ISTVÁN, PINŢIA FLORICA. Osztálytársunk: KEKÉTS ERIKÁRA. Nyugodjanak békében! A volt XII. D osztály.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy édesanyám, SÁRKÖZI ERZSÉBET életének 63. évében hosszas betegség és szenvedés után jobblétre szenderült. A temetésre július 2-án Erdőgyarakon kerül sor 13 órai kezdettel. Emléke legyen áldott! Búcsúzik tőle fia Zsolt.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága férjemre, az apára, nagyapára, BRADEA ISTVÁNRA (volt OTL-buszsofőr), aki ma 6 hete hirtelen távozott közülünk. Nyugodjon békében! Örökké bánatos felesége Erzsike, lányai Ildikó és családja, Babi és családja.

*

Egy mese volt, / egy pillanat, egy álom talán, / mely megszakadt, minden csak egy emlék maradt. Már 7 éve, hogy nincsenek közöttünk drága gyermekeink, IFJ. MANCZ JÁNOS és
MANCZ ERZSÉBET. Mély fájdalommal emlékezünk rájuk. Bánatos szüleitek, testvéreitek és kisfiatok Dávid.

*

Elment közülünk egy jó lélek FAZEKAS ERZSIKE. Nyugodjon békében! Őszinte részvétünk férjének, lányának és testvéreinek. Kolléganői a Connectronicsból.

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága, jó édesanyára, feleségre, KÁDAS MÁRIÁRA, aki már 11 éve itthagyott. „Pihenj, te drága szív, már rég megszűntél dobogni,/ Szerető jóságod nem tudjuk feledni./ Mert elfelejteni téged soha nem lehet,/ Csak meg kell tanulnunk élni nélküled. Pihenj békében! Lányod Andi, férjed Karcsi.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nővér, sógornő, nagynéni és keresztanya, FAZEKAS ERZSÉBET (szül. KARÁCSON) életének 54. évében tragikus körülmények között elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja húga Erika és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett húgom, a sógornő, nagynéni, FAZEKAS ERZSÉBET (szül. KARÁCSON) életének 54. évében tragikus körülmények között elhunyt. Temetése 28-án 15 órától a siteri kápolnából. Emlékét örökké szívünkbe zárjuk! Gyászolja nővére Ilonka és családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szerető feleség, édesanya, FAZEKAS ERZSÉBET (szül. KARÁCSON) életének 54. évében tragikus körülmények között elhunyt. Temetése június 28-án, pénteken 15 órától a siteri kápolnából. Szívünkben örökké élni fogsz! Gyászolja férje Mihály, lánya Orsolya és vőlegénye Álmos.

*

A múltba visszanézve, valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már. Örökké tartó fájdalommal emlékezünk a 3 éve elhunyt, drága, jó férjre, apára, nagyapára, KONRÁD IMRÉRE. Felesége és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk BODOR JÓZSEFTŐL, a hegyköztótteleki ft. Bodor Zoltán plébános úr édesapjától. „Véget ért egy út, az életnek útja,/ Elmentél tőlünk egy hosszú útra./ Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom,/ Sírodra szálljon áldás és nyugalom./ Álmaid a mélyben legyenek csendesek,/ A jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Emléke legyen áldott, pihenése békés. Búcsúzik tőle a hegyköztótteleki egyháztanács és egyházközösség.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, BODOR JÓZSEF életének 86. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése ma, június 28-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.