Gyászhírek, 2019. június 26.

Gyászhírek, 2019. június 26.
Fájó szívvel búcsúzunk AMBRUS HAJNALTÓL (szül. SZILÁGYI), aki oly hirtelen távozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes, nyugodjon békében! Keresztlánya, Szilágyi Icu és családja.

Fájó szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, AMBRUS HAJNALTÓL (szül. Kiskereki). „Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett!” Szilágyi Ilona, lánya Sára és családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, nagyapa, GERGELY GÉZA (volt nyomdász) életének 72. évében rövid, de súlyos betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 27-én, csütörtökön délután 3 órakor a szentjánosi temető ravatalozójából. Emléke legyen áldott! A gyászoló család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt WEISMULLER (CAVATTO) ERZSÉBET. Hamvainak elhelyezése június 29-én tíz órakor lesz a Rulikowski temető 10-es parcellájának 13-as sorában. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy LŐRINCZ JÁNOS, a szeretett férj, édesapa, nagyapa súlyos betegség után elhunyt. Temetése július 26-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolja felesége, fiai, leánya, unokája és menyei.

*

„Örök az arcod, nem száll el szavad, Minden mosolyod a szívünkben marad.” Fájó szívvel emlékezünk életünk legfájdalmasabb napjára, drága gyermekünk, SAJTI CSABA halálának 18. évfordulóján. Örökké bánatos szüleid, testvéred és nagymamád.

*

Szívünkben el nem múló fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, VANCSA SÁNDORRA (Érolaszi), aki ma 7 éve hunyt el. Gyújtok egy gyertyát és gondolok Rád, Bárcsak itt lennél, bárcsak tudnád. Olvad a viasz, a kanóc leég, Lelkemben a bánat, s a szívem sötét. Megfáradt kezeid már soha nem foghatom, Szerető szavaid sohasem hallhatom. Fénylő szemeidbe már sohasem nézhetek, De senki nem veheti el tőlem az emlékedet! Bánatos felesége Irén, gyermekei, veje, unokái, unokavejei és dédunokái.

*

„Az élet kegyetlen és mostoha: szeretni megtanít, de feledni soha.” CIONTE STELA, MIU MARIA, LŐRINCZ JÁNOS, ABRUDAN FLAVIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.