Gyászhírek, 2019. június 25.

Gyászhírek, 2019. június 25.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, GOSMANN KATALIN életének 90. évében Izraelben csendesen megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése békés. Hamvainak elhelyezése egy későbbi időpontban lesz. Búcsúzik gyászoló családja.

Őszinte részvétem keresztlányomnak, ICÁNAK és testvérének, JOLINAK édesanyjuk, DIÓSZEGINÉ BÓNÉ JOLÁN elvesztése miatti fájdalmukban. Barátnője Törő Erzsike.

*

HALMI ELEMÉRRE, halálának 2. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Szerető családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik egy vigasztaló szóval, gondolattal, imával, virággal, részvétükkel mellettünk álltak, amikor szerettünket, RÁCZ JÓZSEFET utolsó útjára kísértük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk szeretett leányunkra, MEZEI KÁRMEN ANDREÁRA (TÜNDIKÉNKRE). Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk egy hosszú útra. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos családja, szülei, testvére és a rokonság.

*

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a ma 11 éve elhunyt felejthetetlen gyermekre, édesapára, testvérre, SZABÓ JÓZSEFRE (élt 32 évet, Diószeg). „Fájdalmunkat nem enyhítik a múló évek, A mosoly mögött is ott vannak a fájó könnyek. Gondolatban velünk vagy, bármerre is járunk! Tudjuk, hogy nem jössz, mégis mindig várunk. Semmi se a régi, a hiányod éget, Szeretnénk még egyszer megölelni Téged!” Szerető édesanyád, kisfiad, bátyád és családja.

*

„Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek.” (Kosztolányi) Szívünkben nem múló fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, KOVÁCS IRÉNKÉRE, aki hat hete adta vissza lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott! Bánatos családja.

*

„Mindent adhat az ég kétszer, márványt, kincset, palotát, / Csak egyet nem adhat kétszer: szeretteinket.” SIMONCA PETRU, CSERNA EVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.