Gyászhírek, 2019. június 24.

Gyászhírek, 2019. június 24.
Fájó szívvel emlékezünk drága Édesanyánkra, anyósunkra, nagymamánkra, VASZI VERONIKÁRA halálának 1. évfordulóján. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, De egy könnycsepp a szemünkben Érted él, Egy gyertya az asztalon Érted ég, S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, Szívből szeretünk, s nem felejtünk Téged!

Mély fájdalommal közöljük, hogy a szeretett férj, édesapa, nagybátty, sógor, RÁKSI ÁRPÁD életének 65. évében elhunyt. Temetése hétfőn, június 24-én 11 órától lesz a Rulikowski temető városi kápolnájából. Gyászoló családja.

*

Sok szép közös utazás emlékével búcsúzunk DR. JÓSA PIROSKA orvosnőtől. Nyugodjon békében! Kiránduló társai.

*

Szívünkben mély fájdalommal, de örökké tartó szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagytatára, HORVÁTH JÁNOSRA halálának harmadik évfordulóján. Nyugodj békében! Felesége Piroska, lányai, vejei és unokái.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett anyára, anyósra és nagymamára, CSEH PIROSKÁRA halálának második évfordulóján. Szívében nem volt más csak jóság és szeretet, élete maga volt a szorgalom, munka és küzdelem. Hozzá már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírjára tehetünk. Könnycsepp gördül végig az arcunkon, és az azért van, mert hiányzol nagyon. Örökké bánatos lánya Gabi és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, CSIKI ISTVÁNRA halálának 25. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Halálának első évfordulóján kegyelettel emlékezünk a felejthetetlen férjre, apára, apósra, testvérre, HABUCZKI MIHÁLYRA (a Villanytelep volt topográfusára). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága Édesapára, TÓTH ANDRÁSRA (Hegyközújlak) halálának 9. évfordulóján. „Arca még mindig itt lebeg szemem előtt, Igen, most is határozottan látom őt. Könny szökik a szemembe, ha rá gondolok, Bár tudom, álmát vigyázzák angyalok. Rengeteg az emlék, hiányzol nagyon! De ide már nem térhetsz vissza, tudom. Hiába várlak téged, talán jobban mint rég, Az otthonod a végtelen, csillagos ég. Messze-messze tőlünk, hozzánk nem jöhetsz már, Nekem is mennem kell hát utamon tovább. Az út, melynek végén remélem találkozom veled, Szívemben mindig élsz, sosem feledlek. Emlékedet örökké őrzi: Márk, Kinga és Kati.

*

„Mi csak kölcsön kaptuk őt, köszönet érte!!! Pihenése legyen áldott!” TURCUS DORIN, DOBAI AUREL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.