Gyászhírek, 2019. június 20.

Gyászhírek, 2019. június 20.
Fájdalommal búcsúzunk dr. Jósa Piroskától és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az RMDSZ Bihar megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Fájdalommal emlékezünk szeretteinkre, MORARU JÁNOSRA, a férjre, apára, apósra, nagyapára, aki már 21 éve, MORARU PIROSKÁRA, az anyósra, nagymamára, dédnagymamára, aki 17 éve, és MORARU AVRAMRA, az apósra, nagyapára, dédapára, aki 25 éve hagyott itt bennünket. „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. De Ő nekünk sohasem lesz halott, mert a jók örökké élnek, mint a csillagok.”

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, RÁCZ JÓZSEF (volt hegyközpályi lakos) életének 79. évében hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, június 20-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle felesége Jolán és két fia, József és Tibor, két menye Voichiţa és Gabriela, és két unokája, Mădălina és Sebi.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki a gyászoló családnak, DR. JÓSA PIROSKA elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! Duma István.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett Dr. JÓSA PIROSKA elhunyta alkalmából. Emléke legyen áldott! A Kuglis család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető édesapára, apósra, nagyapára, SERES JÁNOSRA halálának 10. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Gyászoló családja.

*

Köszönjük mindazoknak, akik drága halottunkat, KÖNYVES GABRIELLÁT elkísérték utolsó útjára. bánatos család.

*

„Nyugodjál csendben, békességben. A föld ne nyomja hamvaid porát.” (J. Pannonius) VEREŞ FLOAREA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétem a gyászoló családnak szeretett halottuk, RÁCZ bácsi elhunyta miatt. Nyugodjon békében. Szomszédja Viola.