Gyászhírek, 2019. június 19.

Gyászhírek, 2019. június 19.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nénénk, Dr. Jósa Piroska, a nagyváradi Ruhagyár nyugalmazott orvosa, polihisztor, hosszú betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára pénteken 14 órától kísérjük a Steinberger kápolnától. A gyászoló család.

Szeretteink elvesztése nem pótolható. Jönnek ugyan újak a családba, de a közvetlen hozzátartozók fájdalma soha nem szűnik meg, csupán mérséklődik. VÉBER IGNÁC. Ma 30 éve, hogy az édesapa, sok volt diák egykori nyelvtanára végleg elment közülünk. A kegyelettel emlékező család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. KERESZTURI IRMA (szöl. ÖTVÖS, Érsemjén) 83 éves korában elhunyt. Temetése június 19-én 13 órakor lesz az érsemjéni ravatalozóból. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Kereszturi Ferinek és a gyászoló családnak szerettük elvesztése miatt érzett gyászukban! Barátai az érmihályfalvi líceumból.

*

El nem múló szeretettel emlékezünk az egyetlen gyermekre, szerető férjre és édesapára, BARNA OTTÓRA halálának első évfordulóján. „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük drága emlékedet.” Bánatos édesanyja, felesége, valamint két gyermeke, Gabi és Gergő.

*

Megköszönjük mindenkinek, akik szeretett halottunkat, NAGY MIHÁLYT elkísérték velünk utolsó útjára, és azoknak is, akik lélekben, gyászunkban velünk voltak. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, ÖZV. VÉGH JÁNOSNÉ
(szül. TÓTH ILONA, Hegyközcsatár) életének 80. évében hirtelen elhunyt. Temetése június 19-én, szerdán 16 órakor a hegyközcsatári kápolnából. Fájdalommal búcsúzik tőle lánya, fia, menye, unokái, unokavejei és dédunokája.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki OLÁH ISTVÁN nagyszalontai lakosnak kedves felesége, MARIKA elvesztése miatti mély fájdalmában, együtt érzünk vele és osztozunk a gyászában. Nagyváradról Marika, Nelu és Sorin.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak szeretett keresztfiunk, NAGY MIHÁLY elvesztése miatt. Szabó József és családja.

*

„Nem fogom már elgyengült kezed, / Nem simogatom már őszülő hajad, / Nem tekint rám aggódó szemed, / Marad a csend; mindent köszönök neked.” DR. JÓSA PIROSKA, VARGA GHEORGHE, GALIŞ FLORIAN, ROMAN GHEORGHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.