Gyászhírek, 2019. június 18.

Gyászhírek, 2019. június 18.
Megrendülve és fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, férjre és testvérre, ID. NAGY ÁRPÁDRA (Berettyószéplak) halálának 17. évfordulóján. Úgy mentél el, mint a lenyugvó nap, csendben és szerényen, de a drága emléked örökre itt maradt a szívünkben. Feledni téged nem lehet soha. Ma érted égjen egy szál gyertya, drága emléked felett őrködjön a szeretet és a hála. Nyugodj békében, te drága lélek! Örökké szeretünk. Akik őt soha nem feledik, szerető felesége Joli, fia Árpi, menye Gabriella és a család.

Fájó szívvel emlékezünk szeretett fiunkra, IFJ. GÁSPÁR TIBORRA, aki 1 éve 35 éves korában hagyott itt bennünket. Szerető szülei, Marika és Tibor.

*

Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk az angyalok simogassák a fejed. BACSÓ MIHÁLY (Gálospetri) hat hete hagyott itt bennünket. Pihenése legyen csendes! Emlékezik rá felesége, fia, menye, unokája.

*

„Az pedig az Atyának akarata, a ki elküldött engem, hogy a mit nékem adott, abból semmit el ne veszítsek, hanem feltámasszam azt az utolsó napon.” (János 6,39) ARANY ERZSÉBET szeretteinek a kegyelem Istene általi vigasztalódást kíván az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége, munkatársai és lakói. Emléke legyen áldott!

*

„Nem úgy gondolunk a halottakra, mint akik nincsenek többé, hanem, mint akiket nem láthatunk. Nem a holtak birodalmában keressük őket, hanem a Mennyországban, az üdvözültek között.” MIHES MARIA, TONEA VICTORIA-MARIA, DOBRA ANA, VESE IOAN, FAGHI RITA-SENA, MANZ MIHAI-FLORIN, MOS ECATERINA, ARANY ERZSÉBET, GHIULAI VICTORIA, KÖNYVES GABRIELLA, SOPORAN ELENA, DARABAN VALERIA, ÁCS MARGIT, LUBINCZKI MÁRIA-MAGDALENA, DÉZSI JÁNOS, RAT JÓZSEF, KÜLÜS MÁRIA, MAIER MIHAI, GABONA IULIANA, SCHMIDT LÁSZLÓ, FURIC ZOLTÁN, PUSCO MARIAOARA. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama és rokon, KÖNYVES GABRIELLA életének 88. évében elhunyt. Temetése szerdán, június 19-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától és dédnagymamától, KÖNYVES GABRIELLÁTÓL. Nyugodjon békében! Edina és Edith családjaikkal.

*

Bánatosan búcsúzunk KÖNYVES GABRIELLÁTÓL, GABI nénitől. Nyugodjon békében! A Szalontai József Ház közössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, RÁCZ JÓZSEF életének 79. évében hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, június 20-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Megrendült lélekkel, mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, KÜLÜS MARIKA (született BöKéNYI, nyugdíjas fodrásznő) életének 74. évében, hosszú betegség után, 2019. június 16-án elhunyt. Temetése június 19-én 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Bánatos férje Feri, lányai Anikó és Cinci, veje Laci és unokái Dorka és Attila.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk KÜLÜS MÁRIÁTÓL. Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a családnak. Sógornője Külüs Ilona és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesanyám, a nagymama, dédnagymama, ÁCS MARGIT életének 90. évében csendesen elhunyt. „Egy nyári napon, életed véget ért, Bánatot ránk hagyva elmentél. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Nyugodjon békében! Temetése 2019. június 18-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Szomorú szívvel búcsúzik fia Laci, menye Gizike, unokája Ildikó, férje István és dédunokái Orsika, Katika.

*

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk minden rokonnal és ismerőssel, hogy a szeretett testvér, sógornő. ARANY ERZSÉBET életének 51. évében csendesen megpihent. Temetése június 19-én 15 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Fájdalommal búcsúzik a gyászoló család: testvére, sógornője, unokaöccse, és unokahúga.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett élettársam, DÉZSI JÁNOS életének 77. évében hirtelen elhunyt. Temetése ma, június 18-án 13 órakor Kisszántón. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!