Gyászhírek, 2019. június 10.

Gyászhírek, 2019. június 10.
„Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él.” (János 11:25–26) Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatom, hogy szeretett férjem, a drága édesapa, após, és nagyapa, id. PAP JÁNOS (szül. Szalonta) életének 75. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára június 11-én 15 órakor kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Drága emlékét szívemben örökre megőrzöm. Búcsúzik tőle szerető felesége Pap Erzsébet.

Soha el nem múló fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, és nagyapa, id. PAP JÁNOS (szül. Szalonta) örökre megpihent. Emléke szívünkben örökre velünk marad! Fia László, menye Rita, szeretett unokája Norbi.

*

Szomorú szívvel, de Isten vigasztaló szeretetében erősödve búcsúzunk a drága édesapától, apóstól és nagyapától, id. PAP JÁNOStól (szül. Szalonta). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fia János, menye Zsuzsa, szeretett unokái Dóri és Danika.

*

Mély megrendüléssel értesültünk apatársunk, id. PAP JÁNOS hirtelen bekövetkezett haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki gyászoló feleségének, fiainak és családjaiknak, lányunknak és drága unokáinknak. Az örök világosság fényeskedjék neki! Kegyelettel Horvéth Tibor és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagybátyánktól, id. PAP JÁNOStól. Emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében! Keresztlánya Ágnes és családja, unokaöccse István és családja.

*

Őszinte részvétünk a CHIŢ VERONIKA és ANDRÁS, valamint a RUFF családnak a drága édesanya és nagymama, RUFF VERONIKA elvesztése miatt. Pásztai Zoltán és családja és a Bényei család.

*

Hiányotokat feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni nélkületek. Elhunyt szüleink emlékére: DANDÉ ANNA (szül. GULÁCSI, Bihar), aki 16 éve, és ID. DANDÉ LAJOS, aki 44 éve hagyott itt bennünket. Bánatos lányuk, fiuk, családjaikkal.

*

Emlékezünk PATAKI JANCSIKÁRA halálának 17. évfordulóján. Kocsis József és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerető férjemre, KISS IMRÉRE (Nagykágya), aki ma 30 évvel ezelőtt hagyott itt bennünket. Sírod előtt állunk, talán te is látod, Körülötted van ma is szerető családod. Letesszük sírodra virágaink csokrát, Örökös álmodért elmondunk egy imát. Hetek telnek, évek múlnak, Fájdalmaim nem csitulnak. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, Hiányzol nekünk, soha el nem feledünk! Örökké bánatos felesége Olga, fia Imi és annak családja és a Marosi család.

*

Megállt a szív, mely élni vágyott, Pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a lelkünk, Nem hisszük el, hogy téged már hiába várunk. A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökké megmarad. Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a ma hat hete elhunyt FARKAS GYÖRGYRE. Bánatos Édesanyja és ikertestvére Sándor.

*

Emlékezünk drága szerettünkre, IFJ. PATAKI JANCSIKÁRA, (Bors, élt 15 évet), aki 17 évvel ezelőtt, június 10-én itthagyott bennünket. „Az élet csendben megy tovább, emléked elkísér egy életen át.” Nyugodj békében! A bánatos család.

*

„Megőrzi az Úr az Ő kegyeltjeinek lelkét.” (Zsolt 97: 10a) Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a RUFF családnak, leányának VERONIKÁNAK és unokájának ANDRISNAK a drága édesanya, nagymama, rokon és jó barát, ÖZV. RUFF SÁNDORNÉ (szül. MAGYARA VERONIKA) elvesztése miatt ért mély fájdalmukban. Áldott emlékét kegyelettel megőrizzük. A Pénzügyi Technikum 1954-ben végzett váradi osztálytársai: Emi, Erna, S. Kati, R. Kati, Éva, Ági és Ilonka.

*

„Ifjúságom, e zöld vadont szabadnak hittem és öröknek, és most könnyezve hallgatom a száraz ágak, hogy zörögnek.” RUFF VERONIKA-ERZSÉBET, ANDRAS TRAIAN, PAP JÁNOS, BADEA PAVEL, RUS ANA, BUZGUTA PETRISOR-OVIDIU, ORSZÁG ANA, POP VALERIA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától és nagymamától. RUFF VERONIKA ERZSÉBETTŐL, aki életének 82. évében örökre megpihent. „Úgy mentél el csendben és szerényen. Drága, jó lelked nyugodjon békében!” Temetése ma, 2019.06.10-án 14 órától a Steinberger kápolnából. Szerető lánya Kuki és unokája Andi.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, LÉVAY LÁSZLÓ temetésén részt vettek, vagy részvétüket más módon nyilvánították ki. A gyászoló család.