Gyászhírek, 2019. július 22.

Gyászhírek, 2019. július 22.
„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.” Fájdalommal tudatjuk, hogy Zsisku Lajos nyugalmazott baptista lelkipásztor életének 89. évében Urához költözött. A gyászszertartásra a bihardiószegi baptista imaházban kerül sor 2019. július 22-én 13 órai kezdettel. Gyászolja felesége, Irénke, gyermekei, unokái, dédunokája, testvérei, azoknak családjai, és a bihardiószegi baptista gyülekezet.


Szomorúan tudatjuk, hogy elhunyt, BARTA FERENC (szül. Biharsályi). Szerető férj és apa volt, pótólhatatlan a veszteség. Temetése kedden 13 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak BARTA FERENC elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Belányi, a Pozsár és a Balla család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik jelenlétükkel, részvétükkel, virágaikkal megtisztelték utolsó földi útján szerettünket, SZABÓ KÁLMÁNT, amikor Atyjához költözött, hogy eggyé váljon vele a végtelenségben. Családja.

*

Örök szeretettel és fájdalommal a szívemben emlékezem egyetlen gyermekemre, DIENES SÁNDORRA (Kiskereki) halálának második évfordulóján. Akik ismerték, szerették, áldozzanak egy percet emlékének. Minden nap várom őt, de hiába, halálával odalett örömöm és erőm. Abban reménykedem, hogy fiam már a mennyben van. Bánatos, özvegy édesanyja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, ID. NÉMETH MAGDOLNÁRA (élt 97 évet). Már egy éve, hogy a hiányod szívünkben ilyen nagy fájdalom. Múlhatnak éjszakák, múlhatnak nappalok, de míg a szívünk dobban, te örökké benne élsz. Nyugodjál békében, te drága lélek! A szerető család.

*

Halálának 30. évfordulóján emlékezünk GÖNCZI IMRÉRE (Nyüved). „Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz énbennem, ha meghal is él, és aki csak él és hisz énbennem, soha meg nem hal.” (János: 11-25). Lánya, Pirike, veje, Sanyi, unokája, Éva.

*

Fájó szívvel emlékezünk TÓTH ETELKA IRÉNRE halálának 7. évfordulóján. Csendesen elmentél, mint a lenyugvó nap, szívünkben élsz és örökké ott maradsz. Szerető fiai, Attila és Csabi.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, NAGY SÁNDORRA, halálának 2. évfordulóján. Búcsúzik tőle bánatos felesége, Klári, és rokonai Israelből.

*

Oly hirtelen elrabolt a halál,/ Szívünkben örök fájdalmat hagytál. Fájó szívvel emlékezünk HODOS FERENCRE halálának második évfordulóján. Szívünkben az emléked örök. A gyászoló család: felesége, Rozália, fia, Ferenc, lányai, Zita és Tünde, vejei, Róbert és Endre, unokái ,Brigitta, Dávid, Cinthya és Krisztian.

*

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk,hogy Schöffer Irén életének 89. évében 2019. július 19-én, rövid szenvedés után szerettei körében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2019. július 22-én 13 órakor lesz a nagyváradi Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. A gyászoló család.

*

„Elvitted a derűt, a fányt, a meleget, csak egy sugarat hagytál, az emlékedet.” SIDEA IOAN, MUNTEAN CATITA, BUIBAS GHEORGHE, SCHÖFFER IREN, MIERLUT ANA, KOVÁCS ERZSÉBET, MIKUSKA ZEMANCA, CIORDARAŞ ROZALIA, FOICA GHEORGHE, MOSTEORU ILIE, BOGHIU COSTEL, ABRUDAN LUCREŢIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.