Gyászhírek, 2019. július 15.

Gyászhírek, 2019. július 15.
Kegyelettel búcsúzunk ÚJVÁRI PÉTER (Diószeg) osztálytársunktól. A 4-es Mezőgazdasági Líceum 1983-ban végzett közössége.


Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, dédapára, ID. BURAI IMRÉRE (Nagyszántó) halálának 5. évfordulóján. „Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra tehetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, ez azért van, mert hiányzol nagyon.” Szívünkben örökké élni fogsz, nyugodj békében drága lélek! Szeretett családod.

*

„Már eltűnt régen a hajó VELED,/ És én még mindig kendőt lengetek./ S amíg távolba réved a szemem,/ Arcod vonásait idézgetem./ S a szélben, mely hajamba beletép,/ Ott érzem még a kezed, kezed melegét.” (Wass Albert) Az elválás örök fájdalmával emlékezünk a felejthetetlen, drága, jó szülőkre, nagyszülőkre, dédszülőkre haláluk évfordulóján: CSÁKI SÁNDORRA, aki már 25 éve távozott közülünk és CSÁKI SÁNDORNÉRA (szül. SZILÁGYI ETELKA), aki 3 év fél éve, hogy örökre megpihent, hatalmas űrt hagyva maguk után. Hiányuk pótolhatatlan. Csöndes álmuk felett őrködjön a hála és a szeretet! Nyugodjanak békében! Örökké szerető leányuk Ibolya és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk minden rokonnal, ismerőssel, jóbaráttal, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, rokon és jó barát, KŐSZEGI SÁNDOR (1942–2015, szül. Biharles, élt 72 évet), 2019.07.15-én, hétfőn van négy éve, hogy eltávozott az élők sorából. „Csak egy kérésünk van édes jó Istenünk, hogy vigyázz őrá mindörökre, még a túlvilágon is!” Bánatos gyászoló családja: feleséged, Margaréta, öt gyermeked: Sándor, János, Krisztián, Péter és Attila, unokáid: Gergő, Edina – Jennifer és Attila – Antonio.

*

Tudatjuk, hogy id. LADÁNYI ISTVÁN, volt nagyváradi úri szabó, életének 85. évében, július 13-án New Yorkban visszaadta lelkét Teremtőjének. A gyászoló család.

*

„Már nincs holnap, ennyi volt az élet./ Sirassatok csendben, szívetekben élek.” ONACA VILICA, PODILA FLOARE, GUI MARIA, PUSKÁS ZSUZSANNA, SZABÓ KÁLMÁN, CHIS AUREL-IOAN, RENCSIK ANNA, SZABÓ ILONA, CROITOR EMIL, PAUL- BLAGA ALEXANDRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megrendült lélekkel és engesztelő, imádságos szívvel gyászoljuk, nehéz szenvedéssel sújtott szerettünket, SZABÓ KÁLMÁNT. „A megtartó szeretet és a gondviselő kegyelem kisért eddig utamon. De már nincsenek holnapok, a végtelenségbe indulok, Atyánkhoz költözöm. Emlékezzetek csendesen, én szívetekben élek.” Kedden, 2019.07.16-án kísérjük utolsó útjára a Steinberger kápolnából 13 órakor. Családja.