Gyászhírek, 2019. január 8.

Gyászhírek, 2019. január 8.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága édesanyánk, testvérünk, nagymanánk és dédnagymamánk, VAJDA JOLÁN elhunyt. Temetése a városi kápolnából január 9-én 15 órakor. A gyászoló család.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Vajda családnak lakótársnőnk, Jolán elvesztése miatt érzett bánatában. Nyugodjon békében. A Dacia sugárúti AN 37-es tömbház lakói.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, testvérre, sógorra és nagybácsira, DERECSKEI IMRÉRE (Hegyközszentimre) halálának 2. évfordulóján. Emlékét szívünkben megőrizzük. Szerető családja.

*

…tudom: a keze föld már. És nincsen több keddi kalács”. (Áprily Lajos: Kalács, keddi kalács) Mély fájdalommal tudatom, hogy drága Édesanyám, Birinyi Józsefné (szül. Ádám Margit) 92 éves korában elhunyt. Temetése január 9-én, szerdán 13 órakor lesz Ottományban. Szerető családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom a szerető keresztanyától, MADAR KATALINTÓL. „Nem búcsúzom, hívő ember csaj elköszön csendben, annyi sok szép emlék él szívemben, Most kicsit megszakad, mert elszenderedett az élet, Imádkozom, hogy az égi hazában szép életre ébredj.” (Slang Anikó: Búcsú keresztlányomtól). Nyugodj békében. Keresztfia Pisti, Noémi, Nimrád, Zoárd és a Balogh család.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút drága nővéremtől, MADAR KATALINTÓL. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Nyugodjon békében. Öccse Jancsi és sógornője Anikó.

*

„Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett apára és férjre, MAGYARI JÁNOSRA, akit 19 éve kísértünk utolsó útjára.

*

Soha el nem múló fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, SZABÓ MÁRIÁRA (Érmihályfalva), aki 3 éve hagyott itt minket. „A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincsen már. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, Szívünkben örökké megmarad emléked. Érted hulló könnyeink soha el nem múlnak, A jó Isten adjon örök nyugalmat.” Emlékét örökké őrzik bánatos gyermekei: Kálmán és Marika, menye, unokái és azok családja.

*

Fájó szívvel búcsúzik testvéremtől, NAGY ÉRZSÉBETTŐL a Centye család. Nyugodjon békében. Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett édesanyámtól, NAGY ÉRZSÉBETTŐL (élt 75 évet). Temetése kedden 15 órától a városi kápolnából. Búcsúzik szeretett lánya Anikó, unokája Tímea és veje Sándor.

*

„Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni, Szerető jóságod nem tudjuk feledni, mert elfelejteni téged soha nem lehet, csak meg kell tanulnunk ezután élni nélküled!” Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal tele szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és dédnagymama, MADAR KATALIN (szül. VARGA) életének 79. évében elhunyt. Temetése 2019. január 9-én 15 órától a biharpüspöki kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel tudatom mindenkivel, akik ismerték és szerették, hogy egy drága lélek, NAGY JULIÁNNA visszaadta lelkét Teremtőjének. A jó Isten adjon örök nyugodalmat neki. Míg élek, emlékezni fogok rád. Pityu.

*

„… Ne szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valósággal.” (János 2-3) NAGY ERZSÉBET, FILIP MÁRIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.