Gyászhírek, 2019. január 31.

Gyászhírek, 2019. január 31.
„Elmentetek tőlünk egy csendes hajnalon, Köszönni, búcsúzni nem volt alkalom. Az idő nem gyógyítja sebeinket, Mert ti igazán szerettetek bennünket. Egy célotok volt: a családért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni.” Jóságos szíveitek nyugodjanak békében. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk NAGY ILONÁRA és NAGY JÓZSEFRE haláluk első évfordulóján. Megemlékező mise 2019. február 8-án a Szent László-templomban reggel 8 órától lesz. Gyászoló családotok.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, testvér, nagynéni, ONODI GABRIELLA 47 évesen elhunyt. Temetése január 31-én, csütörtökön 3 órakor a Rulikowski temetőben, a városi kápolnából lesz. Emlékét örökké megőrizzük. Onodi Ecaterina, a család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy SZABÓ SÁNDOR a Sinteza volt dolgozója (esztergályos) 67 éves korában eltávozott az élők sorából. Temetése 2019. január 31-én 14 órától, a Rulikowski temető városi kápolnájából kísérjük utolsó útjára. Fájó szívvel búcsúzik tőle szerető felesége, húga, sógora, unokahúga, keresztlánya és családja, sógornője, unokaöccse és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógortól és keresztapától, SZABÓ SÁNDORTÓL. Soha el nem feledjük. Nyugodjon békében! Húga Jutka, sógora Laci és keresztlánya Rita és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki munkatársunknak POP MAGDOLNÁNAK édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Tricotextil munkaközössége.

*

„Egy ima most érted szóljon, egy gyertya most érted égjen, ki fen laksz már a magas égben” ONODI GABRIELLA, VERES PETRU, DEMIAN AURELIA, LÖRINCZY ILONA, SZABÓ SÁNDOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apától, nagyapától, ID. GYŐRI GÁBORTÓL (Nyüved), aki életének 84. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében. Lánya Magda, veje Viorel, unokái Lénárd és Csabi.