Gyászhírek, 2019. január 30.

Gyászhírek, 2019. január 30.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, az 1 éve elhunyt szeretett édesapára, apósra, nagytatára, ZSÓFI GYULÁRA (Éradony). Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon, csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emlékeznek fia, menye, unokái és azok családjai.

Mély szomorúsággal búcsúzunk egykori osztálytársunktól, ESZENYEI GYULA építészmérnöktől. Őszinte részvétünk feleségének, ANIKÓNAK és a családnak. Nyugodjon békében. Az egykori 3-sz. Líceum 1966-ban végzet XI.A osztálya.

*

Hálás köszönet mindazoknak, akik BIRI ERZSÉBETET utolsó útjára elkísérték, és osztoztak gyászunkban. A gyászoló család.

*

„Nagyon fáj a szívünk, hogy örökre itthagytál. Hiába várunk vissza, többé nem jössz már.” SURGUCI MIRCEA, FARMATI ESZTER, BETHLENDI MARGIT, NAN MARIA, TOTH ADALBERT. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) KFT Non Stop Temetkezési Vállalat.

*

„Elmentetek tőlünk egy csendes hajnalon, Köszönni, búcsúzni nem volt alkalom. Az idő nem gyógyítja sebeinket, Mert ti igazán szerettetek bennünket. Egy célotok volt: a családért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni.” Jóságos szíveitek nyugodjanak békében. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk NAGY ILONÁRA és NAGY JÓZSEFRE haláluk első évfordulóján. Megemlékező mise 2019. február 8-án a Szent László-templomban reggel 8 órától lesz. Gyászoló családotok.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, BORUZS JULIANNÁRA halálának 10. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük, Istenünk oltalma alatt pihenj csendesen. A bánatos Boruzs család.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZABÓ ZOLTÁNRA halálának 2. évfordulóján. „A Te csillagod már fenn ragyog az égen. Utat mutat nekünk lenn a földi létben. Drága voltál nekünk, nem pótolhat senki, Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi!” Szerető fiad Robi és menyed Betty.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerettünk, LÁNG KÁROLY 2019. január 26-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2019. január 30-án 14 órától a városi kápolnából. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, nagybácsira, sógorra és barátra, SZŐKE LÁSZLÓRA (MURI), aki ma 1 éve, hogy örökre itthagyott bennünket. Szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodj békében! Bánatos családja.

*

Szomorúan emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, OROSZ IMRÉRE (Nagykágya) halálának 10. évfordulóján. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom, Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Emléked örökre itt marad közöttünk. Nyugodj békében! Szerető fia Imi és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, VAJDA ÁRPÁDTÓL, aki életének 76. évében elhunyt. Emlékét szívünkben megőrizzük. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Varkucs Károly és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, ID. GYŐRI GÁBOR életének 84. évében elhunyt. Temetése 2019. január 31-én 13 órakor a nyüvedi kápolnából. Bánatos fia, menye, unokái és unokamenye.
*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, VAJDA ÁRPÁD életének 75. évében hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2019. január 31-én 15 órától lesz a hegyközpályi kápolnából. Gyászolja felesége, leánya, valamint unokái Csaba és Péter.

*

Mély megrendüléssel búcsúzunk a szeretett testvértől, nagybácsitól, VAJDA ÁRPÁDTÓL (Hegyközpályi), aki életének 75. évében megpihent. „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog.” (Jn. 11) Örökké bánatos nővére és unokahúga.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, M. TÓTH GYULÁRA (Paptamási) halálának 2. évfordulóján. Örökre itthagyott bennünket. Megpihent a szív, mely értünk dobogott, Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Könnyeink peregnek, ha rád gondolunk, Éjjel-nappal érted imádkozunk. Könnyes az út, amely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos lánya, veje és unokája.