Gyászhírek, 2019. január 29.

Gyászhírek, 2019. január 29.
Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki a SZÁSZ családnak, SZÁSZ LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Az élesdi kézilabda csapat.

Megrendülten értesültünk legjobb barátunk, FACSAR GÉZA hirtelen haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Nyugodjon békében. Veres István és családja.

*

„Hogy egy édesapa milyen drága kincs, azt csak az tudja, akinek már nincs. Mindent adhat az ég kétszer, márványt, kincset, palotát, csak egyet nem adhat kétszer, szerető édesapát.” Mély fájdalommal búcsúzunk szerető édesapánktól, FACSAR GÉZÁTÓL. Temetése január 30-án, szerdán 14 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Örökké gyászolják őt gyermekei Tünde és Szabolcs.

*

„Szent angyalok vezessék föl Istenhez a lelkedet, hogy megtaláld a szentek közt örök üdvösségedet.” Fájó szívvel búcsúzom drága férjemtől, FACSAR GÉZÁTÓL. Emléked örökké őrzöm szívemben. Szerető feleséged Olga.

*

„Megpihen a dolgos apai szív, áldás és hála övezi a sírt. Szerető férj voltál, drága édesapa, bánatos családodnak most az őrangyala.” Mély fájdalommal búcsúzunk FACSAR GÉZÁTÓL. Nyugodj békében. Szerető felesége Olga, gyermekei Tünde és Szabolcs, menye Tímea, veje Zsolt.

*

Soha el nem múló fájdalommal búcsúzom testvéremtől, FACSAR GÉZÁTÓL. Minden mulandó ezen a világon, mint harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Búcsúzik tőle testvére Károly és családja.

*

Megtört szívvel búcsúzunk FACSAR GÉZÁTÓL. Együtt érzünk gyászoló szeretteivel. Nyugodjon békében! Nászasszonya és családja.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a ma 4 éve elhunyt drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, LUKÁCS ROZÁLIÁRA. „Mikor elmentél, kialudt egy csillag, / Az angyalok a mennyországba hívtak, / De sajnos itt lent elvesztettünk téged, / a legtisztább angyalát a földnek, s az égnek.” Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Gyermekei: Marika, Erika, Katalin, Enikő és családja, Sándor és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és anyós, BIRI ERZSÉBET életének 78. évében elhunyt hosszú szenvedés után. Temetése 2019.01.29-én lesz 13 órakor a püspöki temetőben. Béke poraira. Búcsúzik tőle leánya, veje, unokája.

*

Fájó szívvel búcsúzunk SEBASTIÁN BEREANUTÓL, aki 46 évesen súlyos betegség után feladta a harcot. Nyugodjon békében drága lelke. A búcsúztató mise a Barátok Templomába kedden, január 29-én 18 órakor lesz. Szerető családja, anyuka, Vali, Ralph, Ioana, Anastasia és Adriana.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak szerettük, KAZATSAY ANNA elvesztése miatti fájdalmában. Köszönjük ANNA néninek a sok szép szavalatot, nyugodjon békében. A Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének vezetősége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagytata, KÖTELES LAJOS 71 éves korában hosszú betegségben Olaszországban elhunyt és ott fogják elhamvasztani. Gyászolja felesége Kati, leánya Mónika, férje Gianni és unokája Attila.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor és nagybácsi, KÖTELES LAJOS 71 éves korában Olaszországban elhunyt. Nyugodjék békében! Gyászolja testvére Béla és felesége Magda, unokahúgai Magdyka és családja, Andrea és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, dédnagyapa, SZÁSZ LÁSZLÓ (volt Metalica dolgozó és kőzilabda edző, bíró) 76 éves korában csendesen megpihent. „Megtört lelkünk csupa könny és bánat, A virágos rét nélküled sivár és száraz. Megszakad a szívünk, mert örök búcsút vettél, Csillagok közt te a legfényesebb lettél. Angyali mosolyod nem ragyog ránk többé, De te a szívünkben élsz mindörökké!” A gyászoló család: felesége Baba, fiai Zoltán, László és családja, testvére András és családja, unokatestvére Imre, Sándor és családjuk, sport kollégái Károly, Pavel, tanítványai – a lányok, valamint a Szent Vincés Nővérek.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, FARMATI ESZTER 76. életévében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2019. január 30-án 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja fia Attila, menye Mónika, unokája Brigitta.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerettünk, LÁNG KÁROLY 2019. január 26-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2019. január 30-án 14 órától a városi kápolnából. Gyászoló családja.

*

Búcsúzunk, RAPERT ROZÁLIÁTÓL. „Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek.” Nyugodjon békében, őszinte részvétünk! Unokája Kasziba Mónika és férje, valamint dédunokái.

*

Szomorú szívvel emlékezem édesanyámra, ANDERWALD ELEONORA JULIANNÁRA, akit egy éve hirtelen elragadott tőlünk a halál. Gyászolja fia és családja.

*

„Elmentetek tőlünk egy csendes hajnalon, Köszönni, búcsúzni nem volt alkalom. Az idő nem gyógyítja sebeinket, Mert ti igazán szerettetek bennünket. Egy célotok volt: a családért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni.” Jóságos szíveitek nyugodjanak békében. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk NAGY ILONÁRA és NAGY JÓZSEFRE haláluk első évfordulóján. Megemlékező mise 2019. február 8-án a Szent László-templomban reggel 8 órától lesz. Gyászoló családotok.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, RATTER ÉVA-MÁRIA életének 77. évében hosszú betegségben elhunyt. „Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten áldja meg drága emlékedet!” Temetése 2019. január 30-án 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik tőle szerető fia Buzás Tibor, neje Sylvia és unokája Benjamin.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, RATTER ÉVA-MÁRIA életének 77. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szerdán, január 30-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Búcsúzik tőle fia Buzás István, neje Ildikó, unokái Roland, Beatrice és Patrik, dédunokái Lara és Darius.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára, testvérre, TIMON LÁSZLÓRA (volt OTL-buszsofőr) halálának 9. évfordulóján. A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neked nyugalmat, emléked szívünkben örökké megmarad. Bánatos családja.