Gyászhírek, 2019. január 22.

Gyászhírek, 2019. január 22.
Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki a Trifán családnak TRIFÁN LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjék békében. A Szigligeti Színház Lilliput Társulat tagjai.

TRIFÁN LÁSZLÓ távozásával pótolhatatlan veszteség érte a nagyváradi kulturális életet. Emléke örökké élni fog. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak! A nagyváradi Szigligeti Színház minden tagja.

*

Megrendülten értesültünk kedves barátunk, a sokoldalú művész, TRIFÁN LÁSZLÓ váratlan haláláról. Emlékét megőrizzük! Ezúton fejezzük ki részvétünket gyászoló családjának. Az egykori Kortárs színpad közössége és családom nevében: Hajdu Géza.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, HADHÁZI JÓZSEFRE, halálának első évfordulóján. Itt állunk sírodnál, némán, csendesen, Ott pihensz, ahol nem fáj semmi sem. A halál nem jelent elmúlást és véget, Szívünkben örökké élni fog emléked. Őrködj álma felett, Istenem, Hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen! Bánatos felesége Kati, fiai Róbert, Gergely, menye Ági, unokái Stefan, Emily, Dominik.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett feleség, anya, nagyanya, rokon, SZEGEDI IRÉN elhunyta miatt. Vica és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, BRAD ANDREI 81 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2019. január 23-án 12 órakor a Frenţiu kápolnából. Felesége, lányai, veje, egyszem unokája.

*

Barátainknak, KATINAK, ÖCSINEK, RÉKÁNAK, JÓZSINAK és ZSÓFINAK őszinte részvétünket fejezzük ki ERZSI mama elhunyta miatt. Emléke bennünk él. Eszti néni, Oszi bácsi, Tünde, Marci, Hanna és Danó.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a drága édesanya, anyós és nagymama, TURBUCZ ÁGNES ILONA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az Ákos család.

*

Szomorú és megtört szívvel veszünk búcsút szeretett anyánktól, IOVAN ANNA OLGÁTÓL (szül. GORZÓ, volt főasszisztens Bors községben) aki életének 75. évében elhunyt. A hamvasztási szertartás ma lesz Debrecenben. Búcsúzik tőle lánya Carmen, veje György, unokája Dominik, fia Cristian és menye Melania, unokája Alexandra.

*

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága szerettünk, AUNER ROZÁLIA temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, részvétnyilvánításukkal fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. „Felköltöztek a szavak a mennybe / csönd van / csak az Úr léptei / konganak az űrben.” A gyászoló család nevében bánatos férje Feri.

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk, nagymamánk, rokonunk, JUHÁSZ MARGIT 83 éves korában súlyos betegségben elhunyt. A gyászoló család.

*

„A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam.” (2 Tim 4) Együttérzésünket fejezzük ki ORBÁN JUDIT kolléganőnknek szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak pedig vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 16 éve elhunyt férjre, édesapára, nagytatára, apósra, dédire, JANKA GYULÁRA. Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. A gyászoló család.

*

Fájdalommal értesültünk osztálytársunk, LÁSZLÓ ISTVÁN haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Béke poraira! A Benedek család.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától és nagyapától, CIMPAN IOANTÓL, aki életének 94. évében elhunyt. Temetése szerdán, január 23-án 14 órától a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúznak lánya Julika és unokái Vali és Lucian és családjuk.

*

Szomorú szívvel és szeretettel emlékezem drága szüleimre, ID. FÁBIÁN JÓZSEFRE halálának 18., és FÁBIÁN IRÉNKÉRE halálának 5. évfordulóján, akiktől csak jóságot és szeretetet kaptunk. Adjon nekik a jó Isten örök nyugodalmat. Őket soha nem felejtő szerető lányuk és családja a messze távolból.

*

Könnyes szemmel és mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy imádott édesanyám, DEAC DRAGOMIRESTI MARIA (ZIMA MARI) életének 81. évében elhunyt. Temetése január 22-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Szerető lánya Krisztina.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett nagynénémtől, DEAC DRAGOMIRESTI MARIATÓL. Emlékét szívünkben őrizzük. Zoli és Jutka.

*

Együtt érzünk veled Krisztina szeretett édesanyád, volt kosarastársunk, DEÁKNÉ ZIMA MARI elvesztése miatti fájdalmadban. Nyugodjon békében. Ági, Zsuzsa, Manyo, Gizi és Anni.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra és nagyapára, SZILÁGYI ZOLTÁNRA (Asszonyvására), aki ma 17 éve visszaadta lelkét a Teremtőjének. Emlékét örökké megőrizzük. Nyugodj békében. Felesége, leánya, veje, unokája.

*

„S a szívből egy rózsa lesz.” (Apollonaire) BRAD ANDREI, CIMPAN IOAN, NAGY IMRE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.