Gyászhírek, 2019. január 17.

Akt.:
Gyászhírek, 2019. január 17.
Együttérző szívvel osztozunk a szeretett férj, édesapa és nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmában a VARSOCZKY családdal. Az Ady Endre Elméleti Líceum szülőbizottsága.


Őszinte részvétünket fejezzük ki Varsoczky Julikának és családjának a szeretett férj, édesapa, nagypapa elvesztése miatti mély gyászában. A volt Tanítóképzős IV.B, Bimbi, Cili, és Semi.

*

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki keresztlányomnak, Tunyogi Katikának és családjának édesanyja, ÖZV. FECHETE GYÖRGYNÉ (szül. ALBERT ERZSÉBET, ny. tanítónő) elhunyta miatt. „Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett”. Emléked megőrzi barátnőd Gizi és családja.

*

Húzd le sarud, ha zöldbe mész, s füvekre úgy tedd talpadat, hogyha majd ők lépnek föléd, mind visszasimogassanak. Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, testvér, édesanya, nagymama, NAGY MÁRIA 2019. január 10-én, életének 63. évében, visszaadta lelkét a Teremtőjének. Búcsúztatása 2019. január 18-án, 12 órától a Steinberger kápolnában lesz. Hamvait akaratának megfelelően szülei sírjában helyezzük örök nyugalomra. Emlékét örökre megőrizzük! A gyászoló család.

*

Szomorúan veszünk búcsút a szeretett vőtől, sógortól és nagybácsitól, SZAKÁCS MIHÁLYTÓL, aki fiatalon távozott a földi létből. Őszinte részvétünk édesanyjának, öccsének! Nyugodj békében Misi A. Sándor és Éva, Réka és családja.

*

Január 18-án, pénteken 15 órától a Lorántffy Zsuzsanna Egyházi Központban (Libertăţii 40. szám) megemlékezünk a szeretett férjről, édesapáról, testvérről, nagyapáról, ANDERKÓ GYÖRGY ÁRPÁDRÓL, aki 2019. január 11-én távozott el közülünk. Kegyeleteiket egy szál virággal róhatják le ezen alkalommal. A gyászoló család.

*

„Tekintete ma örök mosolyt válthat a Teremtővel.” (P.L.) VIDICAN ÉVA, POP MARIA, FARKAS JULIÁNNA MAGDOLNA, TAMÁS JÁNOS GYULA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Tunyogi Katalin kolleganőnknek, szeretett édesanyja elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Andi, Maresz, Emike és Noémi.

*

Tudatjuk, hogy HALÁSZ JOLÁN (szül. MAZSULY, a Solidaritate cipőgyár volt dolgozója), 97 éves korában eltávozott az élők sorából. Temetése 2019. január 19-én, 15 órától a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából a családi sírboltba. Fájó szívvel búcsúznak unokái, dédunokái, menye, unokaveje, a Tenke-i Református Egyházközösség Szeretet Otthon vezetősége, munkaközössége és lakói.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CSER ÉVA-MÁRIA, (szül. LENGYEL ÉVA-MÁRIA) 2018. december 30-án, 81 évesen türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Drága halottunkat 2019. január 19-én 14 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából kísérjük utolsó útjára. A gyászoló család.

*

Ez a nap az emlékezés napja. Érted imádkozunk halkan. Szomorúan emlékezünk GUI MARGITRA, aki 6 hete távozott közülünk. Őrködj álma felett Istenem, hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen.
Nővére Julika és családja.