Gyászhírek, 2019. február 4.

Gyászhírek, 2019. február 4.
Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú 3 éve, amikor elvesztettünk egy jó szívű apát, TIMÁR JÓZSEFET, akit soha el nem felejtünk. Nyugodjon békében. Nyugodjon békében. Szomorú élettársa és lánya, 2 unokája.

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett testvérünktől, DALLOS LÁSZLÓTÓL, aki 82 évesen csendesen visszaadta fájó lelkét Teremtőjének. Bánatos lelke találja meg a békés megnyugvást. Pihenésed legyen csendes, nyugalmad békés. Isten veled. Búcsúznak tőled szerető testvéreid és azok családjai.

*

Fájó szívvel búcsúzom szerető bátyámtól, DALLOS LÁSZLÓTÓL, aki búcsú nélkül hagyta itt bánatos húgát, Valikát.

*

Nagyon sok szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, VARGA BERTÁRA (szül. DÉZSI) halálának 4. évfordulóján. Szerető családja.

*

„Amiért hálás vagy előre – mert hiteddel reméled – az feléd hajlik a mennyből, s lassan majd eléred.” (Simon András) Mély fájdalommal búcsúzunk egykori kiváló munkatársunktól, DALLOS LÁSZLÓ főkönyvelőtől. A jó Isten, aki annak idején hozzánk rendelte őt, hálálja meg azt a fáradságos munkát, amit a személyek szolgálatában végzett. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családjának pedig vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. MIKUCZ EMÍLIA türelemmel viselt betegség után életének 89. évében hazatért megváltó Urához. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Lánya Olgi, unokái Roni és Timi és unokaveje Feri.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 1996. február 4-én szeretett gyermekünk, DEMETER LÁSZLÓ ZOLTÁN tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! „Csak az hal meg, akit elfelejtünk!” Bánatos apja, testvére Richárd és családja.

*

Néha tudni kell könnyek közt élni, Senkihez sem szólni, Csak csendben szenvedni. Azt ami fáj, jó lenne feledni, S lelki bánatunkat magunkba temetni. Emlékezünk a szeretett férjre, nagyapára, ID. KENCSE GYULA GERGELYRE (Biharfélegyháza) halálának 2. évfordulóján. Ha beírjuk nevét a porba, elfújja a szél, Ha beírjuk nevét a kőbe, belepi a dér, Ha beírjuk nevét szívünkben, ott örökké él. Bánatos felesége Irma, imádott unokái Mirácska és Mátéka.

*

„Az élet csendben megy tovább, de a fájó emlék elkísér egy életen át.” FOLDESI PAUL, DALLOS LÁSZLÓ, GRIGORAS CORNELIA, STOIAN ION, SZABO EDITA, ARVA VIORICA, MOISE VLAICU, MARC MIRCEA, KOVÁCS DIANA-VIVIEN. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, após, DALLOS LÁSZLÓ 2019.01.31-én, 82 éves korában elhunyt. Temetése 2019.02.04-én 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Gyermekei Bea, László és felesége Sabine, Katalin, szeretett unokái Tamás, Rachel, Bendeguz, Dávid, Biborka és Csanád.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett apatársamtól, DALLOS LASZLÓTÓL. Pihenjen békében! Anyatársa Fülöp Valéria, fia Zsolti és családja, volt kolléganője Gyöngyi és a Deczki család.