Gyászhírek, 2019. február 27.

Gyászhírek, 2019. február 27.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Szabó Tündének és családjának a szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozik a gyászoló család fájdalmában egykori, szeretett kollégánk, PÓSÁNY GYULA (Margitta, élt 77 évet) elvesztése miatt. Emlékét megőrizzük! Nyugodjon békében!

*

Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, PÁNYI KLÁRÁRA (szül. EGRI, Élesd), aki végtelen szeretettel nevelt, óvott és támaszunk volt. Ma egy éve itthagyott bennünket, de tudjuk, hogy fentről a mennyből őrködik felettünk. Örökké gyászoló lánya Klárika, fia Sándor, menye Erzsike és unokái Marika és Sanyika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, MÁTÉ LAJOSRA (Szentjános) halálának harmadik évfordulóján. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, LÖSCHER RÓBERTRE, halálának első évfordulóján. „Nélküled szomorú a szívünk, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk.” Szerettei.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának negyedik évfordulóján SZÁVÓ MÁRIÁRA (szül. BAROTA, Érmihályfalva). „Lelked mint a fehér galamb, Csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk Már soha nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok közt A legfényesebb te leszel, Mert szívünkben mindörökké létezel!” Emléked örökké szívünkben él. Férje Miklós, gyermekei és családjuk: Miklós, Krisztina, Bernadett, Anita, Zsolt, Hugó, Aida, Márk.

*

Őszinte részvétem a gyászoló családnak POSÁN GYULA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Jobbágy Ica és családja.

*

Őszinte részvétem MAVRODOGLU ILDIKÓNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Őszinte részvéttel Jobbágy Ilona és családja a messze távolból.

*

Megrendült lélekkel és mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa, após és nagyapa, NAGY LÁSZLÓ (Bors) életének 72. évében eltávozott az élők sorából. Temetése 2019. február 28-án 14 órakor a borsi ravatalozóból. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, De a kegyetlen halál mindent összetépett. Csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél, Nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. Lelked elszállt, mint a hópihe a fényben, Ragyog ránk fényesen csillagként az égen. Egy remény van, mi éltet és vezet, Hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászolja örökké bánatos felesége Marika, lánya Andrea, fiai Ferenc és Sándor, menye Mónika, veje Sándor és imádott unokái.

*

Mély megrendüléssel búcsúzunk a szeretett testvértől és sógortól, NAGY LÁSZLÓTÓL (Bors), aki életének 72. évében hirtelen itthagyott bennünket. „A búcsú mit nem mondtál ki, elmaradt, Elmentél, de gondolatban örökre velünk maradsz.” Emlékedet szívünkben örökre őrizzük. Bánatos nővéred Iza és sógorod Gyuszi.

*

„Ha emlékeztek, köztetek leszek, De fáj, ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, Mert én már örökké Istennél vagyok.” Megrendült lélekkel és mély fájdalommal a szívünkben veszünk búcsút szeretett nagybátyánktól, NAGY LÁSZLÓTÓL (Bors), aki oly hirtelen távozott e földi világból. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Fürtös és a Kubola család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, a nagymamára, BRÁVÁCZ ROZÁLIÁRA. Három évvel ezelőtt, egy februári napon, Kegyetlen volt a sors hozzánk nagyon. Egy váratlan pillanat megállította szívedet, Melyben nem volt más, mint jóság és szeretet. Te, aki családodért mindent megtettél, Te, aki nem kértél, csak adtál, Egy napon mindent itthagytál. Téged elfeledni nem lehet, Csak letörölni az érted hulló, fájó könnyeket.” Soha el nem feledünk. Sirató családod.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a MITRA CLAUDIÁNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós és nagymama, ÖZV. HONDA GIZELLA elvesztése miatti fájdalmukban. Példaértékű emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodj békében! Özv. László Mária.

*

„A szeretett nem hal meg soha” MAGYARI ÁGNES, FLOREA LENUTA, SANDOR VASILE, CULICI MIHAI DOREL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.