Gyászhírek, 2019. február 26.

Gyászhírek, 2019. február 26.
Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett nagybátyám, MOLNÁR SÁNDOR életének 54. évében hirtelen elhunyt. Temetése ma 14 órától a bihardiószegi kápolnából lesz. Búcsúzik tőle Imike, Zita és Ágica.

Őszinte részvétemet fejezem ki menyemnek, MITRA CLAUDIÁNAK és családjának édesanyja, ÖZV. HANDA GHIZELA elhunyta miatt. „Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Emlékét megőrzi özv. Mitra Olga.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 éve elhunyt CHINDĂU IMRÉRE. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon csendes nyugalom. Emlékét örökké megőrizzük. Felesége, fia, menye és unokája.

*

Szeretettel emlékezünk a drága gyermekemre és édesanyára, HABINYÁK IBOLYÁRA, aki ma 20 éve távozott az élők sorából. „Amíg éltél, szerettünk, amíg élünk, nem feledünk.” Szerető édesanyád és fiad István.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, LŐRINCZ ILONÁRA, aki ma 1 éve búcsú nélkül távozott el közülünk. Egy téli napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, elmentél. A fájdalmat leírni nem lehet, Csak letörölni a hulló könnyeket. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos férjed Feri, leányod Gyöngyike.

*

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk drága halottunkra, TASADÁN ERZSÉBETRE, (szül. S. TÓTH, Kügypuszta) 17. évfordulóján. Életed elszállt, mint a rózsaillat, De emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Hiába jön tavasz és tavaszra nyár, A mi gyászos szívünk örökké fáj. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Örök szeretettel és fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, nagymamára, anyósra, FARKAS ERZSÉBETRE (szül. IMRE ERZSÉBET, Biharpüspöki), aki ma 2 éve hagyott itt bennünket. „Elment csendesen, zajtalan. Mosolygó arccal, némán hallgatag. Elnémult, sivár üres a helye, Utána sóhaj, égő könny fakadt, Mint árny csupán az emléke maradt. Elvitt magával örömet, mindent, Elment, örökre elment.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké gyászoló családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, PÓSÁN GYULA életének 77. évében türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2009. február 27-én, szerdán 13 órakor a margittai református kápolnából. Drága emléke szívünkben él. Búcsúzik tőle szerető felesége, lánya, veje és unokája.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, PÓSÁN GYULA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Bihar Megyei Közegészségügyi igazgatóság munkaközössége.

*

Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Csak egy sugarat hagytál az emlékedet. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a már 5 éve elhunyt fiamra, PAPP ZOLTÁN LÁSZLÓRA (mérnök, Nagyvárad – Bihardiószeg). Hirtelen halállal távoztál el tőlem, örökké fájni fog, amíg csak élek. Te voltál számomra a jóság és a szeretet. Koporsód bezárta legdrágább kincsemet. A szív sajog a fájdalom nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Nyugodj békében. Isten őrizze nyugodalmad. Szeretettel emlékezünk rád: öreg édesanyád, keresztlányod Kinga családjával, Edina családjával, unokaöccseid: Botond, Roland, Hunor, Zsófika és a pici Remuska.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MAVRODOGLU ILDIKÓNAK és húgának MÁTZA JUDITNAK szeretett édesanyjuk, MAGYARI ÁGNES elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében. „Az Út Végén” Temetkezési Vállalat munkaközössége.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya és nagymama, ORGOVÁN ÉVA életének 66. évében hirtelen elhunyt. Temetése kedden, február 26-án 14 órától a biharpüspöki temetőben. Hogy egy édesanya milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága, jó szívét áldd meg Atyám! Köszönöm, hogy ő lehetett az én drága, jó édesanyám. Gyászolja fia Sándor és unokája Anita.

*

Akiket szeretünk, s már sírban nyugszanak, igazi nyughelyük a szívünkben marad. Fájó szívvel emlékezünk szüleimre, NAGY MÁRIÁRA, aki 25 éve, és NAGY LAJOSRA, aki 12 éve örökre megpihentek. Lányuk Jutka és családja.

*

„Nyugodjál csendesen, legyen békés az álmod, találj odafenn örök boldogságot.” SIM LIVIU, TAMBA GHEORGHE, SZALKAI ESZTER, SANT – MARE IONEL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.