Gyászhírek, 2019. február 25.

Gyászhírek, 2019. február 25.
Fájó szívvel búcsúzunk NOVECKY ATTILÁTÓL, aki nagyon fiatalon hagyott itt bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Bérmakeresztapja Bokor Sándor és családja, és özvegy Bokor Teréz.


Együttérzéssel és őszinte részvéttel állunk dalnoktársunk, NOVECKY ISTVÁN mellett, fia NOVECKY ATTILA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az egész gyászoló családnak vigasztalódást, az elhunytnak pedig, a boldog feltámadás reményében, békés pihenést kívánunk. A Váradi Dalnokok.

*

Őszinte részvétetünket fejezzük ki a NOVECKY családnak szeretett fiuk, ATTILA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Éva, István, Zsolt.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a NOVECKY családnak szeretett fiuk, ATTILA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Király Béla és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és dédapa, SZILÁGYI SÁNDOR (Kiskereki) 83. életévében elhunyt. Temetése február 25-én 15 órától lesz a kiskereki temetőben. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk, drága édesapánkra, VASZI GERGELYRE halálának 2. évfordulóján.„Fájdalom költözött 2 éve szívünkbe, nem múlik el soha, itt marad örökre. Nem hallhatjuk hangod, nem fogjuk kezed, nem lehetünk mi már soha többé veled. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünk őrzi drága emlékedet.” Szerető gyermekeid és családjaik.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérem, GÁL TIBOR (Liba, volt váradi lakos) hirtelen elhunyt Debrecenben. Nyugodj békében, drága Tibikém! Gyászolja unokahúga Anci és férje Laci, nővére Anikó és az egész Pethő család Los Angelesben.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik MAJOR MARGITOT (Kovácsi) utolsó útjára elkísérték, jelenlétükkel enyhíteni próbálták fájdalmunkat. A gyászoló család.

*

„Nem múlnak el ők, akik szívünkben élnek.” Szomorú 7 éve már, hogy nincs közöttünk drága húgom, VEZSENYI ETELKA (szül. KISS ETA). Téged elfelejteni soha nem lehet. Az Isten áldja meg áldott emlékedet! Szeretettel emlékeznek rád: nővéred Irénke, keresztfiad Attila és öcséd Janika.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk drága testvéremre, a sógornőre és nagynénire, BŐR KLÁRÁRA (szül. NÉMET) halálának 5. évfordulóján. Emléked míg élünk örökké megmarad. Nyugodjon békében! Testvéred, sógornőd, unokaöcséd és családjaik.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezem szeretett feleségemre, BŐR KLÁRÁRA (szül. NÉMET) halálának 5. évfordulóján. Emléked élni fog, míg a szívem dobog, mert a szeretet még szívemben él, a síron túl is elkísér. Nyugodj békében! Szerető férjed Sanyika.

*

Szomorúan emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KÁLLAI JULIÁNNÁRA (Siter). Emlékezik férje, fia Imre és családja.

*

„Ha emlékeztek, köztetek leszek,/ de fáj, ha látom könnyetek./ Ha rám gondoltok mosolyogjatok,/ mert én már örökké Istennél vagyok.” PR. DRAGOMIR TUDOR-IOSIF, GÉCZI ERZSÉBET, TATAR VALERIU-GHEORGHE, STANCIU MARIA-IRINA, ORGOVAN EVA, GHERGHINESCU VASILE, BLAGA TRAIAN-PETRU, HANDA GHIEZELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú és fájdalmas öt év telt el amióta utolsó útjára kísértük a drága férjet, apát, apóst és nagyapát, HOFFMAN RICHÁRD LORANDOT, aki tragikus körülmények között távozott közülünk. Drága lényedet nem pótolja semmi. Örökké velünk maradsz. Gyászoló felesége, fia, menyei és imádott unokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, GÉCZI ERZSÉBET életének 98. évében hosszantartó betegség után elhunyt. Temetése hétfőn, február 25-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

Címkék: ,