Gyászhírek, 2019. február 21.

Gyászhírek, 2019. február 21.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a BALAZSI családnak szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei vezetősége és munkaközössége.


Soha el nem múló fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, KALMÁR IRÉNKÉRE halálának 2. évfordulóján. Áldott legyen emléke, álma fölött őrködjön a béke és a szeretet. Örökké bánatos lánya, fiai, veje, menyei, unokái és dédunokái.

*

„Én vagyok a feltámadás és az élet” mondja az Úr Jézus. Ebben a hitben engedjük utolsó földi útjára életének 71. évében HARAGA ILONÁT, az édesanyát és nagymamát. Temetése 2019. február 21-én, csütörtökön 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászoló családja, fiai Attila és Zoltán, menye Melinda, unokái Máté, Misi, Marci, Miki és Marika.

*

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik együttérzésükkel, koszorúikkal mellettünk voltak édesanyánk, ÖZV. GALI MÁRIA temetésén. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

„Könnyes szemmel már csak a virágokat nézem, fájó szomorú szívvel csak rád emlékszem.” HARAGA ILONA, PORUMB MARIA, OSVATH FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,