Gyászhírek, 2019. február 20.

Gyászhírek, 2019. február 20.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós és nagymama, Kuzsma Ilona (szül. Murza Ilona) életének 77. évében tragikus hirtelenséggel eltávozott az élők sorából. Hamvait 2019. február 22-én, pénteken 15 órától kísérjük utolsó útjára a nagyváradi Rulikowski temető ravatalozójából. Gyászolják őt fiai Attila, István és Róbert, unokái Zsófia, Kittike és Kirácska, illetve menye Andrea, és az ő családja.

Hosszú volt szenvedésed, mely most véget ért, fáradt tested megpihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva, szeretetünk elkísér otthonodba.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy az édesanya, anyós és nagymama, FELE ILONA (szül. BATÁRI)
69 éves korában elhunyt. Temetése 2019. február 20-én 14 órakor lesz a mezőtelegdi újkápolnából. Lánya Melánia, veje Tibi, unokái Erik és Patrik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak FELE ILONA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Iza és a Horvát család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, MÁTÉ KÁROLYRA halálának 30. évfordulóján. „Sohasem halványul szívünkben emléked, Sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted.” Emlékét örökké megőrzik: felesége, gyermekei, veje, menyei és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, SZABÓ JÓZSEFNÉRE (szül. MEZEI) halálának 18. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lánya Irénke, unokája Csilla, unokaveje Nelu, dédunokái Armin, Carla.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, LADÁNYI SÁNDORRA, halálának 6. évfordulóján. Üres az udvar, üres a házunk, elmentél, elmúltál, csak a képek maradtak, emlékei egy régi kornak. Örökké szerető családod.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BALÁZSI MÁRIA kolléganőnknek és családjának szeretett édesanyja, GALI MÁRIA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Érsemjén Község Polgármesteri Hivatalának munkaközössége.

*

Együttérzését, őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak GALI MÁRIA elvesztése miatt Érsemjén Község Helyi Tanácsa. Nyugodjon békében!

*

VARGA LALI, ma két éve annak, hogy szemed lezárult, s elindultál, mert várt rád egy másik út. Hiába kértelek, ébresztgettelek, nem fordultál vissza, pedig nagyon szerettelek. Ötvenhárom év oly kevés idő, de hirtelen menned kellett, s azt se mondtad: „Ágyő”. Őszintén sajnálom, hogy ily hamar elmentél, s mindössze 30 év volt, mit velem tölthettél. Felnőtt gyermekünk is nagyon hiányol, hisz apa nélkül maradt, mit semmi nem pótol. Ilyen az élet! Vigasztalnak mások, de könnyű mondani annak, ki nem veszített még el jó férjet, apát és barátot. Nyugodj békében! Bánatos felesége Erika és lánya Edina.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, BALOGH MARGITRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fia Karcsi, menye Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, SZILÁGYI GYULÁRA, aki február 20-án örökre itthagyott bennünket. Csak egy szál virágot hozzatok síromra, ennyit várok tőletek, és ha eljösztök, kicsordul könnyetek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, de szívem azt súgta: Isten veletek. Nyugodj békében, drága Gyulá! Bánatos felesége Ica, fia Gyuszi és imádott két unokája Domi és Márk.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ÖZV. GALI MÁRIA életének 84. évében elhunyt. Temetése 2019. február 20-án 13 órakor Érsemjénben. Gyászolja fia Albert, lánya Marika, menye Izabella, veje József és unokája Beáta.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy testvérem, PLOAE PÉTER (Bors) életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése február 20-án 14 órakor a borsi ravatalozóból. Örök álma felett őrködjön a csend, a nyugalom és béke. Búcsúzik tőle testvére Máriusz, unokaöccse és unokahúga családjaikkal Kanadából.

*

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy PLOAE PÉTER (Bors) 47. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Búcsúzik tőle özv. Vígh Gyuláné és családja.

*

Ezekben a szomorú és fájdalmas percekben osztozunk barátunk, MARIUS fájdalmában melyet szeretett testvére, PLOAE PETRU (PETRIŞOR) hirtelen elhunyta miatt érez. Őszinte részvétünk! Abdul, Ionică, Petru, Florin családjaikkal.