Gyászhírek, 2019. február 12.

Gyászhírek, 2019. február 12.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, ÁBRAHÁM SÁNDOR életének 76. évében rövid, de súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2019. február 12-én 13 órakor a bihari református kápolnából. Búcsúzik tőle szerető felesége, két fia és lánya.

Szomorú szívvel és örök szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, ID. KOVÁCS SÁNDORRA (Biharpüspöki) halálának 27. és ID. KOVÁCS ETELKÁRA (szül. ERŐS ETELKA) halálának 6. évfordulóján, akiktől csak jóságot és szeretetet kaptunk. Egy célotok volt, a családért élni, amit a halál tudott csak széttépni. Emlékük szívünkben örökké él. A jó Isten őrködjön pihenésük felett! Szerető leányuk és fiuk családjaikkal.

*

„Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne essen, hanem örök élete legyen.” (Jn. 3,16) Szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZEBENI KÁLMÁN JÓZSEFRE (Hegyközszáldobágy, 1926–2007) halálának 12. évfordulóján. Szerető családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk MOLNÁR ISTVÁNTÓL, egyetemünk egykori alkalmazottjától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

„Legyen velem a te kegyelmed, hogy megvigasztalódjam a te szolgádnak tett ígéreted szerint.” (Zsolt.119, 76). Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak és Szabó Katalin kolléganőnknek szeretett édesanyja elvesztése miatti mély fájdalmában. A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Igazgatótanácsa és munkatársai.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, SZABÓ ECATERINA-EVA jóságos szíve 2019. február 9-én, hosszú betegség után megszűnt dobogni. Temetése kedden, 2019. február 12-én 15 órakor lesz a Rulikowski köztemető városi kápolnájából. Gyászolják őt lányai Kata és Ági, vejei Maci és Gyula, unokái Zozo, Atta és Richi.

*

Szomorú szívvel veszünk búcsút szeretett unokaöcsénktől BERECZKI JÓZSEFTŐL, akinek jóságos szíve megpihent. Soha nem feledjük el. Nyugodjon békében. Bakonyi Lajos és felesége Katika.

*

Megrendülten búcsúzunk unokaöcsénktől, BERECZKI JÓZSEFTŐL, aki nagyon korán távozott el szerettei köréből. Isten nyugtassa békében. Mocsingo Erzsébet és családja New-York-ból.

*

„Küzdöttél, de már nem lehet, / A csend ölel át és a szeretet. / Csak az hal meg, akit elfelejtenek. / Örökké él, akit nagyon szerettek.” Fájó szívvel és könnyes szemmel tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, BERECZKI JÓZSEF (Lecsmér) rövid szenvedés után életének 50. évében fáradt szíve megpihent. Temetése ma február 12-én 13 órától a Steinberger kápolnából. Emléked legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodj békében. Búcsúzik tőle felesége Beti és egyetlen imádott fia Gergő.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, CSIBI JÓZSEF életének 98. évében elhunyt. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodj békében. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Temetése 2019. február 12-én 14 órakor lesz a szentmártoni temetőben. Fájó szívvel búcsúzik tőled gyászoló családod.

*

„Csendes álmuk fölött őrködjön a hála és a szeretet.” SZABÓ KATALIN ÉVA, GHEŢE DUMITRU, PĂSULA DORIN DĂNUŢ, FRIGATOR PETRU, LEGIAN MARIA, KUZSMA ILONA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.