Gyászhírek, 2019. augusztus 26.

Gyászhírek, 2019. augusztus 26.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, DAJKA JULIÁNNA -ILONA (Anyuci) rövid szenvedés után életének 81. évében hirtelen elhunyt. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz! Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák a fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” Temetése augusztus 26-án 15 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Emlékeznek rá fia, Gyula, menye, Piroska, unokái, Mónika, Róbert, Anikó, unokamenye, Katalin, dédunokái, Evelin és Dávid.

Szomorú szívvel búcsúzunk édesanyámtól, anyósomtól, DAJKA JULIÁNNÁTÓL (ILUCI), aki rövid szenvedés után hirtelen 81 éves korában elhunyt. „Hogy egy édesanya milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága, jó szívét álld meg atyám, S köszönöm, hogy ő lehetett az én drága édesanyám.” Temetése augusztus 26-án délután 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle leánya Tündi és veje Pisti.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ezekben a fájdalmas órákban az édesanya, DAJKA JULIANNA ILONA elvesztésekor. Ani és Nelu.

*

„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz! Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák a fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” Unokája, Zsolti és felesége Renáta.

*

Gyászoló szívvel emlékezem a szeretett édesanya, BALOGH MÁRIA tragikus halálára, ami 2 évvel ezelőtt történt. Csendben ment el, ahogy élt. Örökké bánatos lánya, Évi.

*

Fájdalmas, hosszú 2 év telt el, mióta itthagyott bennünket a szeretett férj, apa, após, nagyapa, HORVÁTH OTTÓ. Drága emlékét szívünkben őrizzük. A bánatos család.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik OROS IOAN temetésén részt vettek, sírjára a tisztelet és szeretet virágait elhelyezték, bánatunkban, gyászunkban bármely módon osztoztak. Nyugodjon békében. Gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. CSORJÁN ZOLTÁN-LAJOSRA (élt 74 évet), aki ma 6 hónapja búcsú nélkül távozott szerettei köréből. „Fáradt a tested, nyomja a sírhalom, tied a csend, a nyugalom, miénk a fájdalom. Akartunk mi annyi jót, és szépet, de a sors életünkben mindent összetépett.” Emlékezik bánatos felesége, Ica, fia, Zoltán, lánya, Mónika, veje, Pisti, két unokája, Patrik és Dávid.
*

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, Hiszen hazánk nekünk a végtelenség. (Juhász Gyula) Szívünkben fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk BORDÁS MIHÁLYRA (tanár, Székelyhíd) halálának tizedik évfordulóján. Szerető családja.

*

Szomorúan ég szép mécseseink lángja, / Vetül rá szeretteink fénylő sírjára. / Életünk újra lepereg: gyertyafényben, / Melyek a sírokon, lassan csonkig égnek.” Fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, ID. GALACZI KÁROLYRA (1949.04.21–2001.08.25) és drága gyermekekre, testvérekre, nagybácsikra, GALACZI LEVENTÉRE (1978.05.31–2002.01.24) GALACZI ZSOLTRA (1980.05.06–2002.01.24) és a drága gyermekre, apára, testvérre, nagyapára és nagybácsira, IF. GALACZI KÁROLYRA (1974.11.12–2014.08.18) „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennétek, ha hozzánk szólnátok, ha ránk nevetnétek. Elvittétek a derűt, a meleget csak egy fénysugarat hagytatok, az emlékeiteket. Ez a gyertya most értetek égjen. Kik fent laktok a magas égben. Kik vigyáztok ránk onnan fentről. S lelkünkhöz szóltok a végtelenből.” Emlékezik szerető családotok.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy rövid, de súlyos betegség után, 75 éves korában elhunyt a legdrágább feleség, anya, nagymama, anyós, testvér, sógornő, nagynéni, ROZSÁLYI VILMA (szül. OLÁH). Temetése augusztus 27-én, kedden délelőtt 11 órától a biharpüspöki kápolnától. Búcsúzik tőle szeretett családja.
*

„Édes Jézus, aki értünk feláldoztad magadat; Legyen kedves teelőtted ez a tiszta áldozat! Adjál neki enyhet, szabadulást, mennyországba feljutást!” LICA MARGARETA, BEDE KATALIN-ROZÁLIA, COSMA DOMNICA, BIHOREAN MINA, HORA ISTVÁN. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben és lelkünkben örök fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, szeretett édesanya és anyós, BEDE ECATERINA-ROZALIA rövid, de gyötrő szenvedés után, 2019. aug. 23-án örökre megpihent. Utolsó útjára 2019. augusztus 26-án du. 15 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából kísérjük. Búcsúzik tőle szerető családja: férje, Feri, fia, Gábor és menye Franciska.

*

Fájó szívvel búcsúzom édesapámtól, VARGA FERENCTŐL, aki 62. életévében örökre megpihent. Utolsó útjára augusztus 27-én 13 órakor kísérjük a pósalaki ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló lánya, Orsi, veje, Zsolt, unokái, Balázs és Fruzsina.

*

Fájó szívvel búcsúzom testvéremtől, VARGA FERENCTŐL (ÖCSI), aki életének 62. évében súlyos betegség után elhunyt. Temetése augusztus 27-én, kedden a pósalaki temető ravatalozójából. Nyugodjon békében! Gyászoló testvére, Kuli.

*

Fájó szívvel búcsúzom keresztapámtól, VARGA FERENCTŐL (ÖCSI), aki életének 62. évében elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Keresztfia, Kuli és felesége Dalma.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom unokatestvéremtől, FERENCTŐL (ÖCSI), és részvétemet fejezem ki a gyászoló családnak. Harsányi Zsuzsanna.